FB pix Bellen via Internet - Artikelpost

Bellen via Internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4023 | Aantal woorden: 365 | Datum: | 0 commentaar

U bent ondernemer en u vind het belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn voor uw klanten, leverancier of andere partners. Niet alleen voor u zelf maar ook voor de gele organisatie moet de telefonische bereikbaarheid goed geregeld worden. Gelukkig kan dat! Als ondernemer zijn er verschillende mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Te beginnen met het type telefoon. Gaat het om mobiele bereikbaarheid of de vaste telefoon? Misschien wel beide.

Daarnaast rust de keuze nog voor welke provider u kiest. Als u de provider heeft gekozen dan is er nog de mogelijkheid om via een specifieke verbinding te bellen. Via telefooncentrales of via internet? Dit is geheel afhankelijk van het type abonnement, uw wensen en de kosten.

 

Hoe werkt bellen via internet?

Wellicht heeft u momenteel nog een traditionele telefoonverbinding dat loopt via telefooncentrales. Het nadeel is dat u duurder uit bent door de aanschaf, onderhoud en upgrades. Bellen via internet werkt anders. U belt namelijk niet via een fysieke centrale, maar via een digitale centrale. De digitale telefooncentrale is verbonden met het internet op een online server.

U heeft dus geen fysyieke centrale op kantoor. Het voordeel is dat u geen omkijken meer heeft naar de centrale zelf, u bent altijd bereikbaar en eventuele upgrades kunnen voordelig en eenvoudig worden uitgevoerd. Bellen via internet wordt ook wel digitaal bellen genoemd.

 

Waar kiest u voor? Mobiel, vaste of beide?Bellen via internet werkt in eerste instantie vanuit een vaste telefoon. Elke collega kan vanf zijn eigen werkplek gebruik maken van de mogelijkheden. Wilt u ook mobiel via internet bellen met het zelfde nummer? Dan is dat mogelijk! U kunt simpelweg de vaste telefoon doorschakelen naar uw mobiel. Zo bent u altijd bereikbaar en belt u zowel vast als mobiel via internet met hetzelfde nummer.

 

Over de Auteur

Telefonie specialist

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo