FB pix Blackberry prepaid: allang niet meer voor zakenmensen - Artikelpost

Blackberry prepaid: allang niet meer voor zakenmensen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1549 | Aantal woorden: 326 | Datum: | 0 commentaar

Aan alles kun je merken dat de Blackerry prepaid oorspronkelijk voor de zakenwereld is bedoeld. Niet alleen de vorm van het schermpje (wat natuurlijk veel te klein is voor mensen met touch screens) geeft het weg, maar ook hoe je internet bestuurd en de visuele uitspattingen van spelletjes en andere apps. De besturing is langzaam en hoewel de knoppen nog altijd fans hebben (sommige mensen hebben juist een Blackberry omdat ze verder geen toestel met knoppen meer kunnen krijgen), zijn ze een beetje klein om berichten mee te sturen. Het een of het ander, we weten het, maar toch lastig.

Verschillen met de huidige touch telefoons zijn dan ook met gemak op te noemen. Waar de iPhone terrein aan het winnen is op de zakelijke markt, is het met de Blackberry juist zo bij jongeren. Voor hen zijn iPhones net te duur en het gratis berichten sturen met Ping is populairder dan ooit. Maar daar moet je dan twee Blackberry’s voor hebben, terwijl je met Whatsapp gewoon van elke willekeurige telefoon gratis berichten en foto’s kunt sturen. En toch blijf de Blackberry het goed doen.

Nu de nieuwste variant een touch screen heeft (maar ook nog steeds knoppen) blijkt toch nog maar eens hoe groot het verschil is met HTC, Apple en de andere touch toppers. De Blackberry houdt het niet lang vol en valt zo nu en dan simpelweg uit. Dat kan natuurlijk echt niet! Alles ziet er mooi en gelikt, maar het werkt maar zo-zo. En dat is echt ontzettend zonde. Wacht vooral een generatie af!

 

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo