FB pix Blackberry prepaid in het buitenland onbetaalbaar - Artikelpost

Blackberry prepaid in het buitenland onbetaalbaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1339 | Aantal woorden: 338 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen weet dat je in het buitenland maar beter geen lange telefoongesprekken kunt houden met je mobiele telefoon. Ook het versturen van een sms kost je veel meer dan in eigen land, en mobiel internet is helemaal om te janken zo duur. Dus als jij met je Blackberry prepaid wilt gaan lopen internetten in het buitenland, kun je maar beter zorgen dat je iets heel leuks doet op internet! Het zal niet je faillissement betekenen, maar je tegoed is waarschijnlijk binnen no time verdwenen als sneeuw voor de zon.

Waarom is bellen in het buitenland toch zo duur?
Dat is heel simpel: omdat het heel makkelijk geld verdienen is voor de providers! Denk er maar eens over na: nu we ineens allemaal massaal internet op onze mobiel hebben omdat we geen normale telefoon meer kunnen krijgen die het niet heeft, wordt alles ook ineens veel duurder. En het is makkelijk scoren hoor, want als jij een berichtje op je telefoon alleen al opent, wordt er geld afgetikt. Score! Maar niet voor jou. Jammer dan, als je die ene foto of Facebook wilt zetten. Open aan het eind de maand je telefoonrekening maar een keertje niet.

Het kan nog erger. Als je op een boot over internationale wateren gaat, vaar je in een gebied waar je de absolute hoofdprijs voor mobiele telefonie en mobiel internet. Denk aan meerdere euro’s voor het openen van een pagina’s en alleen in geval van uiterste nood kunnen deze aanfluitingbedragen het waard zijn! Maar ja, dan heb je het toch alweer over een Titanic of andere scheepsramp… en dat is toch weer een ander ding.

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo