Compleet en makkelijk sim only vergelijken op Simonlypro.nl - Artikel Post - Artikel Marketing

Compleet en makkelijk sim only vergelijken op Simonlypro.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jveen
Gezien: 548 | Aantal woorden: 565 | Datum: Thu, 8 Nov 2012 | 0 commentaar

Sinds een maand heeft internet er een nieuwe vergelijker op het gebied van sim only bij, Simonlypro.nl. Deze site is niet zomaar een vergelijker, maar wel “de” pro van de sim only vergelijkers. Sim only abonnementen worden steeds populairder. Die stijgende populariteit heeft er voor gezorgd dat er een vraag was naar makkelijke en snelle vergelijkingstools op het gebied van sim only abonnementen. Simonlypro.nl heeft daarop ingespeeld en kwam eind september met de makkelijkste en compleetste vergelijker.

Complete vergelijker
Simonlypro.nl heeft de meest completer vergelijker op internet. Op deze site wordt een uitgebreid aanbod van telecomaanbieders vergeleken. De meeste vergelijkers laten vaak alleen grote en bekende providers op de websites terugkomen. Simonlypro heeft er voor gekozen om zowel de grote providers als Vodafone en T-mobile, ook kleine sim only abonnementen als Simpel en Hollandsnieuwe te ondersteunen. Wie dus een objectief beeld wil krijgen van het totale sim only aanbod, vergelijkt dus op Simonlypro.nl.


Gebruikersgemak
Ook het gebruikersgemak van de nieuwe vergelijker is van hoog niveau. Door middel van het beantwoorden van enkele vragen over het gebruikersprofiel en klantprofiel wordt direct nagegaan welk sim only abonnement het best bij de gebruiker past. De kostprijs en de inhoud van de abonnementen zijn vervolgens netjes op een rijtje gezet waardoor er een duidelijk overzicht ontstaat. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is doorklikken naar de website van de telecomaanbieder en uw abonnement bestellen. Zo eenvoudig kan het kiezen van een abonnement dus zijn.

 

Populair
Sim only abonnementen worden steeds populairder. Deze populariteit is te danken aan het feit dat bellen met sim only al kan voor 1,5 cent per minuut en de vrijheid en flexibiliteit van de abonnementen. De gebruiker betaald enkel voor een mobiel netwerk en niet voor een netwerk plus een dure telefoon. Zelfs bij eigen aanschaf van een populaire telefoon zoals een Iphone 3S of een Galaxy S3, blijkt het goedkoper te zijn om te kiezen voor een sim only abonnement. Goed vergelijken via Simonlypro kunt u dus veel kosten per jaar schelen. 


Ontwikkelaar
Simonlypro.nl is ontwikkeld door Netoda Internet Marketing B.V. Eerder lanceerde dit bedrijf de websites Mobielinternet.nl en Fashionvlogster.com. Het internetbedrijf is gespecialiseerd in het beheren van websites en heeft zijn succes te danken aan de kennis over zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. 


Over de Auteur

Netoda Internet Marketing B.V. is een internetbedrijf gespecialiseerd in het beheren van websites en heeft zijn succes te danken aan de kennis over zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo