FB pix De diverse sim only abonnementen - Artikelpost

De diverse sim only abonnementen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1156 | Aantal woorden: 346 | Datum: | 0 commentaar

Als je in het bezit bent van een nog goedwerkende smartphone,  is het misschien een idee om naar een sim only abonnement te gaan kijken. Omdat je geen nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen zal je abonnement stukken goedkoper zijn dan wanneer je een nieuw abonnement met telefoon aanschaft. Een nieuwe telefoon kost namelijk altijd geld ! Het is verstandig om het beste sim only abonnement met internet te nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een sim only abonnement zonder internet te nemen. Dit is natuurlijk goedkoper maar internet op je mobiel is tegenwoordig onmisbaar.

 

Eigenlijk  bieden alle aanbieders in ons land wel sim only abonnementen aan. Als je kiest voor een standaard abonnement met internet zul je merken dat er een zogeheten datalimiet aan hangt. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld 500 mb per maand mag verbruiken. Kom je hier over heen , dan wordt je snelheid aangepast naar een lagere snelheid. Dit kan erg vervelend zijn wanneer je geregeld gebruikt maakt van streaming diensten zoals Google's Video site of een kijkje neemt op Facebook. Natuurlijk is hier een oplossing voor. Je zou een sim only abonnement met onbeperkt internet kunnen overwegen. Je hebt dan namelijk niets meer met een datalimiet te maken. Een sim only met standaard internet is natuurlijk goedkoper wanneer je het vergelijkt met een abonnement met onbeperkt internet.

Op internet zul je zien dat de meeste telecom providers wel sim only abonnementen verschaffen. Nu is het verder de vraag welk abonnement er het beste bij je past. Het is daarom aan te raden om goed op diverse websites te kijken en vervolgens je keuze te gaan maken. Er zijn namelijk heel veel telefoon aanbieders tegenwoordig met scherpe prijzen.

Over de Auteur

Hans de waard, trendwatcher op het gebied van mobiele telefonie en tablets.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo