De iPad 5, wat weten we er eigenlijk van? - Artikelpost

De iPad 5, wat weten we er eigenlijk van?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 490 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Sinds enkele maanden wordt er op internet heftig gespeculeerd en gediscussieerd over de te verwachten iPhone 5s. Naast de iPhone 5s is Apple echter achter de schermen ook ontzettend druk bezig met de ontwikkeling van de vijfde generatie iPad, de iPad 5! Wat weten we tot op dit moment van de nieuwe tablet telg van Apple?

Populariteit van de iPad
Waar we tegenwoordig niet omheen kunnen is de enorme belangstellen voor iPad’s en tablets in het bijzonder. Niet alleen Apple heeft tablets in haar assortiment, maar ook Samsung en Nokia timmeren hard aan de weg. Tablets zijn populair en de concurrentie is moordend inmiddels. Dit is één van de belangrijkste redenen dat telecom fabrikanten niet stil zitten en continu blijven door ontwikkelen. Dat is de reden dat Apple inmiddels al weer druk bezig is met de iPad 5! De verwachting is dat de nieuwe tablet ergens aan het einde van 2013 gelanceerd gaat worden. Na de iPad 4 en de iPad Mini komt er dus al weer snel een opvolger aan.

Wat is er anders aan de iPad 5?
Aangezien de iPad 5 nog niet officieel is aangekondigd, is het niet met zekerheid vast te stellen wat de wijzigingen zullen zijn in het apparaat, ten opzichte van zijn voorganger. Als we op betrouwbare bronnen afgaan zal het toestel in eerste instantie een stuk dunner worden dan zijn voorgangers. Bijna onmogelijk zal je denken, maar toch is het mogelijk! Daarnaast zullen er waarschijnlijk upgrades aan het scherm plaatsvinden, voor nog strakkere beelden en zal de tablet de beschikking krijgen over een groter geheugen. Dit zijn in principe de belangrijkste wijzigingen aan de iPad 5. Naast de iPad 5 wordt er ook al weer gesproken over een nieuwe iPad Mini, welke ook volop in ontwikkeling zou zijn.

Kortom, voor de echte Apple liefhebbers komen er spannende en leuke maanden aan om naar uit te kijken. Wanneer we een officiële aankondiging van Apple kunnen verwachten blijft echter nog even afwachten.

Over de Auteur

RB Online geeft informatie over telecom gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo