De iPad is hot! - Artikel Post - Artikel Marketing

De iPad is hot!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 519 | Aantal woorden: 636 | Datum: Fri, 6 Sep 2013 | 0 commentaar

Ja, je ziet steeds meer mensen ermee rondlopen: de iPad. Het is ook een heel gaaf ding om te hebben. Behalve dat de iPad heel gaaf is, is het ook nog eens heel handig. Overal waar je bent, in de trein of ergens op een terras. Als je het juiste abonnement hebt, kun je even snel je mail checken of een leuke status op Facebook plaatsen. Dus ook voor jou de hoogste tijd om een iPad aan te schaffen? Alles over de iPad wat je erover moet weten.

Het begon allemaal in 2010 met de iPad. De inmiddels overleden Steve Jobs, de oprichter, bedenker en eigenaar van Apple lanceerde de iPad. Tijdens een persconferentie in Amerika kwamen de eerste mensen in aanraking met de iPad. Er werd maandenlang over gespeculeerd en Apple deed er heel mysterieus over, maar daar was ‘ie ineens: de iPad. De allereerste iPad is nu alweer veel minder dan de nieuwe versies daarna werden gefabriceerd.

Stappen vooruit
Ook de iPad heeft stappen vooruit gemaakt in drie jaar, net als Apple. De allereerste iPad woog zevenhonderd gram. Ondertussen is dit gewicht ook verlaagd en is de iPad veel dunner geworden met nog minder gewicht. Dat scheelt weer. Je zult denken: dat zijn kleine details, maar het zijn wel details die daarbij ook toonaangevend zijn voor het succes van de iPad van Apple. Vervolgens was er ruim een jaar later in 2011 al de iPad 2.

Veel mensen hadden het niet verwacht, maar toch had deze iPad al meer in huis dan eerst van de tablet werd verwacht. Vervolgens kwam er begin 2012 een derde iPad en werd in oktober 2012 weer een nieuwe versie, een ontwikkelde versie van de iPad gelanceerd: een iPad met Retina-display. Dit zou nog beter beeld hebben, scherper, sneller en in ieder geval mooier met meer glans.

Hoewel de marketing van Apple natuurlijk uitstekend is, is het wel steeds waar. Apple komt steeds met een nieuwer product, verbeterd, meer ontwikkeld, waardoor je ook die iPad wel weer wilt hebben. Mocht je nog geen iPad hebben en die nog moeten kopen. Dan is het uiteraard een idee om de nieuwste iPad met het display aan te schaffen. Waarom? Dan heb je in ieder geval het nieuwste in huis.

Kwaliteit

Niet dat, dat de reden hoeft te zijn, maar het is wel zo dat de allereerste iPad van bijna vier jaar geleden weer een hoop verschilt met de iPad die laatst gelanceerd is. Er is een enorm verschil en de iPad is alleen maar verbeterd in kwaliteit. Mocht je wel een iPad willen, maar het liefst niet zoveel geld aan de tablet uit willen geven. Dan is het natuurlijk ook een mogelijkheid om een iPad aan te schaffen van een eerdere versie.

Over de Auteur

RB Online schrijft informatie over telecom gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo