FB pix De iPhone 4S doet me ergens aan denken - Artikelpost

De iPhone 4S doet me ergens aan denken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1648 | Aantal woorden: 316 | Datum: | 0 commentaar

Er waren lichtelijk teleurstellende geluiden te horen na de introductie van de iPhone 4S. Zo vreemd is dat niet, gezien het toestel op een replica van zijn voorganger lijkt. En dat terwijl we juist gewend zijn van Apple dat ze jaarlijks met een compleet nieuw toestel voor de dag komen. Maar dat toestel laat nog even op zich wachten. Totdat de iPhone 5 er is, hebben we genoeg te bespreken over de iPhone 4S.

iPhone 4S is goedkoper
Altijd mooi meegenomen: de iPhone 4S is een stuk goedkoper dan zijn voorganger. De vormgeving van het mobiele toestel lijkt erg veel op de iPhone 4 en daar is dus helemaal niets mis mee. Je betaalt dus eigenlijk minder geld voor een update van de dure iPhone 4… een heleboel mensen zijn dus eigenlijk gewoon een beetje teleurgesteld omdat ze zelf zoveel geld betaalden voor een telefoon die nu in een nieuw jasje is gestoken, met nog meer voordeel dan de voorganger.

SIRI
Want de iPhone 4S heeft wel degelijk leuke nieuwe tools en apps te bieden. Zo is er nu het spraakgevoelige SIRI geïntroduceerd. Wil jij ergens lekker een hapje gaan eten? Het enige wat je hoeft te doen, is aan je telefoon vragen waar de dichtstbijzijnde restaurants zijn die aan jouw eisen voldoen. Je iPhone 4S geeft vervolgens antwoord… lekker handig! Het is nu nog niet zo’n grote hype, maar het spraakgebeuren op je telefoon zal in de nabije toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Dus het is niet zo vreemd dat de nieuwste iPhone alvast een dikke duit in het zakje heeft gestopt.

Over de Auteur

We moesten er een tijdje op wachten, maar Apple heeft eindelijk een nieuwe iPhone uitgebracht. Hoewel, zo nieuw is de KPN iPhone 4S nu ook weer niet. Qua looks dan, want qua technische hoogstandjes is er weer een toptelefoon bij gekomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo