FB pix De iPhone 4S sla ik even over - Artikelpost

De iPhone 4S sla ik even over

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1953 | Aantal woorden: 315 | Datum: | 0 commentaar

Hoe lang doe je normaal gesproken met een mobiele telefoon? Het gemiddelde ligt toch zeker op een jaar of twee. En hoe vaak komt er een nieuwe iPhone uit? Dat is toch wel eens per jaar. Het is dus helemaal niet gek dat sommige mensen de iPhone 4S niet toevoegen aan hun collectie. Het is ook wel zuur als je in 2010 een dure iPhone 4 kocht en nu ineens een goedkopere update daarvan voorbij ziet komen.

Nog even wachten
We kunnen het ze niet heel erg kwalijk nemen, iedereen ging toch wel uit van een duo presentatie waarbij ook de iPhone 5 ten tonele zou verschijnen. Nu lijkt het erop dat die uitgave toch echt het eerst Apple product gaat worden waar Steve Jobs niet zoveel inspraak als voorheen in had. We hadden hem meer gegund. Maar Apple komt er wel weer bovenop, want wat er verder ook met de iPhone 4S zal gebeuren: de volgende iPhone zal alsnog als een warm broodje met gesmolten kaas en een lekkere saus over de toonbank gaan, let maar op!

De charme van Apple en haar producten zal echt niet verdwijnen met het verlies van Steve Jobs. Sterker nog, de kans is juist veel groter dat er meer producten verkocht gaan worden. En waarom ook niet, de man was een pionier en heeft de elektronica voorgoed veranderen. Het strakke Apple design is niet meer weg te denken uit de moderne wereld, dus ook de volgende iPhone zal gewoon een dikke vette hit worden. We zien er naar uit!

Over de Auteur

We moesten er een tijdje op wachten, maar Apple heeft eindelijk een nieuwe iPhone uitgebracht. Hoewel, zo nieuw is de KPN iPhone 4S nu ook weer niet. Qua looks dan, want qua technische hoogstandjes is er weer een toptelefoon bij gekomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo