FB pix De iphone 5c is een toptoestel van Apple - Artikelpost

De iphone 5c is een toptoestel van Apple

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 959 | Aantal woorden: 546 | Datum: | 0 commentaar

Apple heeft na de iMac met de iPhone serie pas echt innovatie getoond. Er zijn van de iPhone meer over de toonbank gegaan dan elke andere gsm. Zal er in de toekomst nog een concurrent komen die ook zoveel toestellen zal verkopen? In ieder geval heeft de concurrentie heeft altijd achter gelopen op de iPhone serie. Tegenwoordig is de iPhone serie meer dan alleen een gsm. De features van de iPhone zijn altijd schrikbarend goed geweest. Het laatste model dat op de markt is verschenen overtreft weer de verwachtingen. Lees voor volledige informatie iphone5c.nl goed door.

iPhone 5C algemeen

De iPhone 5C van Apple is beter dan het model iPhone 5. Het is vrij logisch dat ieder opvolgend model meer en betere specificaties heeft. Met de iPhone 5C hebben de ontwikkelaars weer laten zien wat het kan. Het creeeren van een toestel in stijl en met uitmuntende prestaties. De iPhone 5C zonder abonnement zal 599,- gaan kosten wel is de prijs afhankelijk van het aantal GB. Des te meer GB je wilt hoe duurder het toestel zal worden.

Specificaties iPhone 5C

De iPhone 5C is uitgerust met een vier inch beeldscherm, plastic behuizing en A6 processor. De iPhone 5C is te verkrijgen in 5 speciale kleuren; roze, geel, blauw, groen en wit. De resolutie van de iPhone 5C is 1136 bij 640 pixels. Het besturingssysteem IOS 7 is origineel gebruikt voor de iPhone 5C. In de Apple Store zijn miljoenen apps te verkrijgen om te gebruiken. De iPhone 5C is te verkrijgen in drie versies; een 16 en 32 Gigabyte. De iPhone 5C zal vanaf oktober 2013 te verkrijgen zijn.

Concurrentie telecom markt

De iPhone serie is al vanaf de introductie één van de meest verkochte mobiele telefoons in Nederland en de rest van de wereld. De iPhone modellen hebben met dit als reden jarenlang met kop en schouders boven de tegenstanders uitgestoken. Concurrenten die tien jaar geleden de telecom markt controleerden hebben moeten toekijken hoe de iPhone de markt veroverde. Er zat gewoon niets anders op. Iedereen wou een iphone. Er is voor een lange periode geen echte concurrentie geweest voor de iPhone. De afgelopen vijf jaar is Samsung met de Galaxy serie een inhaalslag gestart. De modellen van Samsung lopen goed, maar komen niet in de buurt van de iPhone.  Er zijn niet veel ongelijkheden tussen de iPhone en de Samsung Galaxy S. Het is een beetje namakerij in een ander jasje.Over de Auteur

Liefhebber van de iphone. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo