FB pix De keuze tussen internet en tv - Artikelpost

De keuze tussen internet en tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1497 | Aantal woorden: 323 | Datum: | 1 commentaar

Alleen een internetverbinding mag dan misschien goedkoper lijken, dat is het allang niet meer. Het komt steeds vaker voor dat providers hun diensten zo goedkoop mogelijk lijken aan te bieden, puur zodat jij je vaste telefoon, tv en internet via dezelfde maatschappij laat lopen. Want wanneer je bij verschillende aanbieders zit, betaal je drie keer een rekening en die rekening is altijd hoger wanneer je het bij elkaar op telt, dan een rekening voor drie verschillende diensten bij een en dezelfde provider.

Wie op kamers gaat of voor het eerst een huis of appartement betreedt, zal het ongetwijfeld mee gaan maken: je kiest bij welke maatschappij je internet en tv en telefonie regelt. Als het studenten betreft, is het al sneller alleen tv en internet omdat we bijna allemaal met een mobiele telefoon bellen. Een vaste telefoon in je pakket is dus niets meer dan kostenverhogend en daar heeft eigenlijk niemand zit in.

Het komt dus neer op tv en internet aanschaffen en vaak heb je niet eens een keuze. In sommige gebieden zitten maar een of twee providers en daar is dus sprake van een monopolie. Vaak beslissen die providers ook nog welke zenders je wel of niet ontvangt, zodat het voor kan komen dat er ineens kanalen verdwijnen uit het pakket. Op die manier jaagt jouw provider je richting een digitaal abonnement. Maar je hoeft je in elk geval niet meer zorgen te maken dat je teveel betaalt. Concurrentie is er altijd, maar drie verschillende partijen betaal je zeker meer dan waar je drie diensten tegelijk gebruikt en maar een rekening betaalt.

Over de Auteur

Met Internet en TV maak je inderdaad gebruik van zowel internet als televisie. Maar dat is dan wel digitale tv! Dat staat gelijk aan meer zenders, topkwaliteit beeld en alles naar eigen smaak ingericht. Het enige wat je nodig hebt, is internet van KPN.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo