FB pix De nieuwe iPhone 5s en 5c komen eraan - Artikelpost

De nieuwe iPhone 5s en 5c komen eraan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1127 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

iPhone 5s nu overal te koop

Het is zo ver dé iPhone 5s is nu overal te koop. Het nieuwe vlaggenschip van Apple is eindelijk als los toestel en in combinatie met een abonnement te verkrijgen. Sinds Apple op 11 september 2013 de iPhone 5s heeft aangekondigd kan nu iedereen ook daadwerkelijk de nieuwste iPhone in handen krijgen. Niet alleen in Europa maar ook in de rest van de wereld is de iPhone 5s nu te krijgen.

In de presentatie van de iPhone 5s werd duidelijk dat Apple de iPhone voor het eerst in meer dan twee kleuren produceert. Naast de bekende antraciet zwarte cover en de witte cover is de 5s nu ook verkrijgbaar in een gouden gehulde cover. De iPhone 5c is in meerdere kleruren te verkrijgen. Ook zijn er voor de 5c iPhone verschillende abonnementen. De cover van de iPhone 5s is nog steeds van hoogstaand aluminium gemaakt en ook de schermafmeting is niet gewijzigd opzichte van de iPhone 5. De meest spectaculaire verandering van de 5s, is dat de iPhone 5s een vingerprint id heeft. Deze nieuwe functie op de iPhone is de eerste vingerprint id, waarmee de smartphone geblokkeerd en gedeblokkeerd kan worden. Verser is het mogelijk om aankopen in de app store te doen via de vingerprint scanner. De vingerprint id functie zit in de thuisknop verwerkt en werkt heel simpel. Hoe vaker de vingerprint functie gebruikt wordt hoe veiliger de knop zal gaan werken. Andere  aanpassingen in de 5s zitten voornamelijk intern in de smartphone. Een andere opzichtertje verandering is dat het besturingssysteem vernieuwd is naar iOS 7. iOS 7 is totaal vernieuwend en gaat in principe terug naar de basis, zo zijn er andere kleur paletten gebruikt en zijn alle iconen veranderd. iPhone 5s zal totaal nieuw aan voelen maar het gebruik zal weinig vernieuwend zijn. iOS 7 heeft veel verborgen nieuwe functies zo bewegen de iconen mee als het scherm gekanteld word. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een splinter nieuwe iPhone!Over de Auteur

Ik ben Jeffrey en ben fan van de Apple iPhones. Ik heb onlangs een abonnement voor de iPhone 5c afgesloten. Hier ben ik heerl erg tevreden over en dit wil ik dan ook met jullie delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo