De nieuwe iPhone 6 met een abbonement - Artikel Post - Artikel Marketing

De nieuwe iPhone 6 met een abbonement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 417 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Als u eenmaal een iPhone heeft gehad wilt u niet anders meer. Een iPhone is een echte must have voor mensen die het belangrijk vinden om een goede telefoon te hebben, die wat meer kan dan telefoneren. De iPhone voldoet aan deze wens, doordat deze telefoon erg vriendelijk is in het gebruik. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor de iPhone, ondanks de kosten die dit met zich meebrengt.

Dit jaar in het najaar is er weer goed nieuws voor de echte iPhone fan, de iPhone 6 komt namelijk uit. Uiteraard zal deze wel wat kosten, maar ook voor mensen die niet gelijk de mobiel kunnen kopen is er een mogelijkheid. U kunt er namelijk voor kiezen op de iPhone 6 met een abonnement te leasen of te kopen. De meeste mensen zullen er voor kiezen om de telefoon met een abonnement te kopen, ondanks dat leasen ook voordelen heeft. Als u leased en u krijgt een ongelukkig met uw mobiel, dan wordt deze meteen vervangen. Als u een gekochte iPhone had, dan heeft u gewoon pecht, tenzij u er ook een verzekering voor heeft afgesloten.

Als u de iPhone 6 wilt kopen, maar u heeft op het moment er geen geld voor, dan is het zeker aan te raden om een iPhone 6 met abonnement af te sluiten. U moet bij uzelf te raden gaan of u deze uiteindelijk wilt kopen, of alleen leasen. Als u de telefoon wilt kopen, moet u vaak ook van tevoren een klein bedrag betalen voor de telefoon, bij leasen hoeft dat niet.

Release datum van de iPhone 6

Helaas is er nog geen vaste datum bekend gemaakt, zoals Apple wel vaker doet. Wel is het bekend dat het rond de zomer zal komen. De nieuwe iPhone zal weer enkele nieuwe verbeterde specificaties hebben zoals een groter scherm, een dunnere telefoon, een scherpere camera en een verbeterde batterij.Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over de nieuwe gadgets en telecom producten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo