De OnePlus One is in trek! - Artikelpost

De OnePlus One is in trek!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 609 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Wie kent hem inmiddels niet? De OnePlus One heeft de afgelopen maanden behoorlijk naam gemaakt in de wereld. Het Android- toestel kent de specificaties van een absoluut top toestel, alleen met het grote verschil dat het toestel is geprijsd als een middenklasse model. Het toestel draait op haar eigen besturingssysteem genaamd, Oxygen, dat is gebaseerd op het Android besturingssysteem. De software beschikt echte

Wat zijn pluspunten van de OnePlus One?

Pluspunten van de OnePlus One zijn allereerst de prijs kwaliteit verhouding. Zoals gezegd krijg je erg veel smartphone voor een hele interessante prijs. Daarnaast beschikt de OnePlus One over een krachtige Snapdragon 801 processor, welke bijvoorbeeld ook in absolute top smartphones te vinden is. Het toestel is dus uitermate geschikt voor zware applicaties en games.

Het beeldscherm van de OnePlus One is daarnaast een absolute ‘eye-catcher’. Het toestel beschikt over een 5,5- inch LED beeldscherm met een resolutie van 1080x1920 pixels. Absolute top specificaties! Daarbovenop ligt de OnePlus ook nog eens erg goed in de hand, door de perfecte vormen.   

OnePlus One accessoires
Wie denkt dat er door de jonge leeftijd van de smartphone, nog weinig accessoires verkrijgbaar zijn heeft het mis. Diverse webshops beschikken al over een compleet assortiment aan OnePlus One accessoires. Ook op de Internationale markt doet het toestel het goed, met diverse specialistische OnePlus One accessoire webshops, zoals bijvoorbeeld de Duitse OnePlus-Shop.de.

Kortom, de OnePlus One is een smartphone om rekening mee te houden. Waar het toestel tot voor kort nog wat lastig te verkrijgen was (alleen met een invite), is het toestel nu iedere dinsdag via de officiële website in de vrije verkoop. OnePlus is druk bezig om het toestel nog harder te pushen op de Internationale markt, waardoor het toestel nog meer verkocht kan worden. Naast de OnePlus One, zal op korte termijn ook de OnePlus Two gaan verschijnen.

Over de Auteur

RB Online schrijft informatie telecom gerelateerde artikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo