FB pix De toekomst van Blackberry prepaid - Artikelpost

De toekomst van Blackberry prepaid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1455 | Aantal woorden: 319 | Datum: | 0 commentaar

Er waren tijden dat we blij waren als we een nieuwe mobiel mochten uitkiezen. Of uitkiezen, sommigen van ons kregen er eentje van hun moeder omdat die wilde dat je bereikbaar bleef. Desalniettemin was het heerlijk bij het krijgen van een duur cadeau (een playstation2, een laptop… noem maar op) om te zien hoe er nul euro werd afgerekend. Inmiddels zitten we massaal aan de abonnementskosten, en dat gaat ten koste van de –nu nog- populaire Blackberry prepaid.

Prepaid gaat op de langere termijn namelijk wel degelijk verliezen van de abonnementen. Een van de redenen hiervoor is toch wel mobiel internet. Mensen willen op internet en worden daar bijna tot gedwongen omdat er nog amper telefoons zijn die de internetfunctie niet hebben. Uiteraard gaan de providers nu massaal de prijzen van het mobiele internet omhoog gooien, want nu we er allemaal aan zijn, kunnen we niet meer weg. Ja, je kunt natuurlijk een telefoon nemen zonder internet, maar daar zijn we waarschijnlijk al te verslaaf voor.

Waar prepaid ooit een voordelige en strategische manier van bellen was (je betaalt alleen voor wat je gebruikt en dus geen maandelijkse kosten die vaak hoger uitvallen dan je wilde) zal het in de toekomst steeds minder voorkomen. Internet wordt namelijk duurder en dat is voor prepaid niet handig. Met prepaid wil je waar voor je geld en niet betalen voor iets wat je niet wilt. Sterker nog, een paar minuten op internet kan al betekenen dat je tegoed op is. Met de nieuwe prijzen is er niets meer aan.

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo