FB pix De vetste apps voor je s5 - Artikelpost

De vetste apps voor je s5

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1918 | Aantal woorden: 588 | Datum: | 0 commentaar

Apps blijven zich maar ontwikkelen, vaak nog harder dan de ontwikkeling van mobiele telefoons. Tuurlijk gaan technologische ontwikkeling en de ontwikkelingen in de app-industie ook hand in hand. Een app maar ook de technologie moeten natuurlijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Met de komst van de Samsung S5 zal dit opnieuw in een stroom versnelling raken. Maar als je zo’n S5 koopt, welke apps moet je dan echt downloaden?

Lver

De app voor al je dronkenmansacties. Lver werkt alleen als je dronken bent, tenminste dat wordt beweert. Met een heuze blaastest als inlog en ‘drunk dialing’ en black-out knop kan het jou als erkent drinker goed van dienst zijn. Zo kun je bijvoorbeeld ook de dag erna eventjes checken wat je daadwerkelijk hebt uitgespookt in die uurtjes waarvan je misschien niet alles meer weet.

Speedtest

Als je internet eventjes niet meer zo goed werkt als jij zou willen en moet je misschien iets aanpassen. Dan kun je met deze app controleren hoe snel je internet op dat moment is. Daarnaast bied het je ook de mogelijkheid te checken hoe het bij de buren is. Is het gras daadwerkelijk groener bij de buren? Of heb jij gewoon het snelste internet van je hele buurt?

Kids play

In de google play app is het nu mogelijk om een specifieke kids play te selecteren. Zo kun je je kinderen veilig met je telefoon laten spelen. Je kunt een limiet zetten aan het aantal apps dat gedownload en gespeeld kan worden. Daarnaast heb je de controle over wat wel en wat niet bekeken kan worden. Zo weet je zeker dat je kind niets te zien krijgt want hij of zij niet hoort te zien. Maar kun je ook deze problemen voorkomen.

Androidify

Altijd al benieuwd geweest hoe jij en dan vooral je haar er uit zal zien als je een Android Avatar was? Je kan er nu achter komen met Androidify. Deze app laat je zien hoe je haar er uit zou zien als je een android avatar was geweest.

On live

Altijd al console games op je telefoon willen spelen? Met OnLive kan het. Wat je wel nodig hebt is een scherm dat groot genoeg is om de pixels er nog een beetje goed uit te laten komen. Natuurlijk is de ervaring minder dan op je echte console, maar het blijft ongelofelijk vet.

Extra: Netflix

 

Netflix is gewoonweg super handig. De eerste maand is gratis en daarna betaal je ongeveer 8 euro per maand. Netflix produceert inmiddels ook zelf series, series die zelfs worden genomineerd voor verschillende awards. Daarnaast heb je natuurlijk toegang tot een fantastisch aanbod aan films en series. ZO hoef je je niet meer te vervelen als je in de trein zit, op de trein zit te wachten, achter in de auto richting vakantie zit enzovoorts. Klein dingetje wel: Heb een grootte databundel of zit altijd op Wi-Fi want zo werkt Netflix.Over de Auteur

Jochem schrijft over alles wat interessant is. Voornamelijk op het gebied van interieur, lifestyle, gadgets en telecomtrends.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo