FB pix De voordelen van een Blackberry prepaid - Artikelpost

De voordelen van een Blackberry prepaid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1464 | Aantal woorden: 315 | Datum: | 0 commentaar

Het is allemaal vrij simpel; als je veel gebruik maakt van mobiel internetten, kun je aan het einde van een maand een behoorlijk rekening verwachten. En dat is hartstikke jammer, want dat geld kun je wel beter besteden. Dit geldt dus niet voor prepaid bellen, kennen we die nog van vroeger? Ook met je Blackberry prepaid kun je gewoon op internet. Lekker makkelijk! Je betaalt alleen wanneer je op internet bent, niet standaard elke maand!

Goedkoop is goed, daar is geen twijfel over mogelijk. En het voordeel van prepaid internetten is dat je nooit aan een vast bedrag vastzit. Er gaat alleen geld van je krediet af wanneer je daadwerkelijk op internet zit. Dat scheelt toch echt wel een boel geld, vooral als je eigenlijk alleen maar mailtjes leest of je Facebook bijhoudt. Natuurlijk is het voor downloadende, filmpjes kijkende mensen wel een ander verhaal. Waarschijnlijk gebruiken zij zoveel internet, dat prepaid wel heel snel aan zijn einde is. Wanneer dat het geval is, koop je ineens veel meer tegoed. Misschien dan toch maar een abonnement!

Hoewel prepaid een beetje oubollige imago heeft, is niets minder waar. Het is namelijk helemaal niet gek om geld te willen besparen, de kosten voor je telefoonabonnement zijn al hoog genoeg. Waarom zou je er dan maandelijks nog een abonnement voor internet bij willen? Als je thuis internet hebt, kun je altijd nog op je laptop of computer filmpjes kijken. Ook als je je verveelt terwijl je aan het wachten bent op de bas, tram, trein of vrienden!

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo