De voordelen van een iPad abonnement - Artikel Post - Artikel Marketing

De voordelen van een iPad abonnement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: tverdouw
Gezien: 518 | Aantal woorden: 420 | Datum: Tue, 22 May 2012 | 0 commentaar

De laatste jaren heeft Apple niet stilgezeten. Mede dankzij de iPad hebben ze de laatste jaren flink winst gedraaid. De iPad is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige gadget die al in veel huishuidens te vinden is. Toch zijn er nog veel mensen die nog geen iPad hebben maar er wel één willen aanschaffen. Het probleem is echter dat de iPad behoorlijk prijzig is en niet voor iedereen betaalbaar is.

Hierop is echter wel een oplossing te vinden, namelijk door een iPad abonnement af te sluiten. Het voordeel van een iPad abonnement is dat je de iPad bij een abonnement krijgt en er dus niets voor hoeft te betalen, althans in de meeste gevallen...

Alleen abonnementskosten

De enige kosten die je uiteindelijk betalen moet zijn de abonnementskosten. Bij deze abonnementsvorm krijg je dus een iPad kado, maar tevens krijg je ook een databundel met heel wat mb's. Op dit moment is dat bij de meeste abonnementen 7GB.  Hiervoor kun je behoorlijk wat internetten voordat deze bundel op is. Afhankelijk per provider zul je na overschrijding van deze limiet moeten bijbetalen, of nog beter een snelheidsverlaging krijgen. Het voordeel van een snelheidverlaging is dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan en dus altijd een vast bedrag per maand betaald.

Sim only abonnement

Ook is er naast de vorm van een iPad met abonnement nog abonnementsvorm te krijgen waarbij je alleen een databundel afsluit. Dit is handig voor als je al een iPad bezit maar nog geen mobiel internet hebt. Dit heet dan het zogenaamde sim only abonnement. Het voordeel van een sim only abonnement is dat je ook voor kortere periodes (vanaf een maand) een abonnement kunt afsluiten. Zo kun je je abonnement dus al na een maand opzeggen.

Welke abonnementsvorm bij jou past hangt helemaal van jou af. Heb je nog geen iPad en kun je je niet veel veroorloven dan is een iPad met abonnement wellicht iets voor jou. Bezit je al een iPad dan past waarschijnlijk de sim only variant prima bij jou.

 

 

Over de Auteur

In mijn vrije tijd onderhoud ik de website iPadabonnement4u.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo