FB pix De voordelen van een iPhone 5 los kopen - Artikelpost

De voordelen van een iPhone 5 los kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1112 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

De iPhone 5 behoord tot een van de best verkochte producten van het bedrijf Apple. Maar niet alleen tot het beste product van Apple, maar het is ook nog eens een van de best verkochte smartphones van dit moment. De iPhone 5 is namelijk de opvolger van de iPhone 4s, deze was ook erg populair in Nederland. Toch kiezen nog redelijk veel mensen voor een telefoon van de concurrent omdat ze schrikken van de hoge abonnements kosten. Deze heb je niet als je een los toestel koopt, er zitten ook nog eens voordelen aan een iPhone 5 los kopen.

De voordelen van een los toestel kopen

Als aller eerst zit je bij het kopen van een los toestel nergens aan vast. Bij een telefoon en een abonnement zul je een of twee jaar een bepaald bedrag per maand moeten afstaan wat veel mensen vervelend vinden. Als je een los toestel koopt kun je voor een goedkoop sim only abonnement kiezen of als je nog vrijer wilt zijn een prepaid sim kaartje. Tegenwoordig is het helemaal rendabel om een pre paid sim kaart te kopen, bellen en smsen is namelijk heel voordelig geworden. Internetten kan op bijna iedere openbare plek door de vele wifi spots waardoor je over het internet op je smartphone ook geen zorgen hoeft te maken. 

De nadelen van een iPhone 5 los kopen

Natuurlijk heeft het kopen van een iPhone 5 los niet alleen maar voordelen en kent het ook zijn nadelen. Voor sommige mensen kan het namelijk een nadeel zijn dat je in een keer een groot bedrag moet ophoesten. Voor het losse apparaat ben je namelijk minstens 600 euro kwijt wat voor veel mensen veel geld kan zijn.Toch ben je uiteindelijk, op langer termijn gezien stukken voordeliger uit door een los toestel te bestellen.

 Over de Auteur

Zelf heb ik er voor gekozen om een iPhone 5 los te kopen, ik was het erg zat om maandelijks hoge abonnements kosten te betalen terwijl ik niet veel van de bundel gebruik maakte. Ik hoop dat ik hiermee mensen bewust maak van het feit dat een los toestel voordeliger is.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 0.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo