FB pix Design van de Samsung Galaxy K Zoom - Artikelpost

Design van de Samsung Galaxy K Zoom

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1081 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

Voor de meeste smartphone liefhebbers is de dikte van een toestel erg belangrijk bij de afweging om wel of niet voor een toestel te kiezen. Bij de Samsung Galaxy K Zoom moet je de dikte van het toestel echter voor lief nemen, aangezien een spectaculaire camera- telefoon als deze niet veel dunner zou kunnen zijn. Sterker nog, na een paar dagen gebruik heb je niet eens meer in de gaten dat het toestel iets dikker is dan je gewend bent. Dat het toestel iets dikker is wordt namelijk gecompenseerd door hetgeen deze smartphone te bieden heeft. Daarnaast kun je het toestel nog altijd in je broekzak stoppen en met één hand bedienen, dus waar hebben we het eigenlijk over?

De Samsung Galaxy K Zoom is 16.6 millimeter dik over bijna het gehele toestel. Bij de lens is het toestel iets dikker: 20.2 millimeter. Het is wel even wennen wanneer je het toestel in je hand vast houdt, aangezien de camera nadrukkelijk aanwezig is op het toestel. Dit is echter een kwestie van tijd en het valt niet meer op. Wanneer het toestel op tafel ligt valt het misschien een beetje op, maar ach: wanneer mensen de camera zien behoeft het geen uitleg meer.

Naast de voornaamste camera functionaliteit op de Galaxy K Zoom, ziet het toestel er gelikt uit en beschikt het over een beeldscherm van 4.8- inch, met uitmuntende scherpte, helderheid en kleuren.

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy K Zoom abonnement, dan kun je terecht bij alle bekendere Nederlandse telecom winkels.

De prijzen van het toestel lopen zoals gewoonlijk weer behoorlijk uiteen, waardoor het belangrijk is om in eerste instantie goed te vergelijken. Wil je geen abonnement, dan kun je het toestel natuurlijk ook gewoon los kopen. Houdt in dat geval echter wel rekening met een eenmalige aanschafprijs van rond de 500 euro.Over de Auteur

RB Online schrijft informatieve artikelen over de nieuwste smartphones

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo