FB pix Draadloos opladen met de Nokia Lumia 930 - Artikelpost

Draadloos opladen met de Nokia Lumia 930

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1075 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

De Nokia Lumia 930 is het nieuwste high- end toestel van Nokia en gewoonweg een geweldig toestel, dat alles te bieden heeft wat je van een smartphone anno 2014 mag verwachten. Wat te denken van draadloos opladen? We zagen deze techniek al in de voorganger (de Nokia Lumia 920) terugkomen en is nu dus ook geïntegreerd in de nieuwe Lumia 930. En laten we eerlijk zijn, de functie draadloos opladen geeft het toestel een behoorlijke upgrade. Draadloos opladen is een functionaliteit die nog niet zo heel lang bestaat, met de verwachting dat het echt de toekomst gaat worden voor alle smartphones. Meer informatie over de Nokia Lumia 930 vind je op http://www.lumia930.nl.

Nokia was de eerste die ooit begon met de technologie omtrent draadloze elektriciteit, zelfs al in het jaar 1899. Deze techniek hebben ze in de loop der jaren ontzettend verfijnd en trekken ze nu dus door in de mobiele telefonie en in het bijzonder in de Nokia Lumia 930. Draadloos opladen laat kabels verdwijnen en werkt via Wifi. Het is dus wel belangrijk dat er een Wifi netwerk beschikbaar is.

Draadloos opladen is slechts één van de vele dikke pluspunten van de nieuwe Nokia Lumia 930. Wat te denken van de uitstekende camera en de verbluffende processor? De Lumia 930 is geschikt voor iedereen die de perfecte multimedia ervaring wil beleven en alles uit zijn nieuwe smartphone wil halen. Andere specificaties van de Lumia 930 vind je hier

Wil je de Nokia Lumia 930 kopen, dan kun je kiezen voor een los toestel maar ook voor een Lumia 930 in combinatie met abonnement. Wanneer je het toestel in combinatie met een abonnement aanschaft zal je zien dat het toestel in de meeste gevallen al gratis is. Het toestel kost in de losse aanschaf rond de 400 euro. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. 

Over de Auteur

RB Online schrijft informatieve artikelen over telecom gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo