Een prepaid internet iPad is niet zo suf als het klinkt - Artikelpost

Een prepaid internet iPad is niet zo suf als het klinkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1080 | Aantal woorden: 347 | Datum: | 0 commentaar

Groot alarm, er komt een nieuwe iPhone uit! Niemand weet nog wanneer, maar iedereen is gelijk ontzettend enthousiast. En waarom eigenlijk? Dat weten alleen Apple gebruikers. Zij zijn trouw aan de apparaten en gadgets met de gehapte appel erop. Mooi vormgeving, strak design en doorgaans en behoorlijk prijskaartje. Wat is het toch met Apple dat zelfs de prepaid internet iPad er als een versgebakken pizza vandoor gaat?

Alles met een appeltje erop is hot. Duur en hot welteverstaan, want je bent nogal wat ribben uit je lijf kwijt als je het assortiment in huis wilt halen. Net een iPad gekocht? Dan zal jij zuur zijn geweest toen er binnen een half jaar alweer een nieuwe werd aangekondigd. En toch heb je snel je iPad op Marktplaats gezet om een nieuwe te bemachtigen. Toch? Geef maar toe, je hebt zelfs nog getwijfeld tussen een internetabonnementje of een prepaid internet iPad.

Prepaid is achterhaald
Prepaid klinkt namelijk nog altijd ontzettend suf, maar dat valt dus allemaal wel mee. In het geval van een prepaid internet iPad is het juist wel slim. Prepaid is namelijk een garantie dat je niet zomaar even veel te veel geld betaalt voor een dienst zoals internet. Voor internet betalen we tegenwoordig toch al meer dan genoeg (helemaal op je mobiele telefoon!), en zo’n iPad moet niet je faillissement inluiden. Dus een strakke iPad met prepaid internet is juist een uitstekend idee. Helemaal als je niet zo heel vaak aan het downloaden of surfen bent. Kijk je zo nu en dan een filmpje op de video website van Google? Wil je toch even snel je boerderij op Facebook bijwerken? Dat kan allemaal. Maar wel met mate natuurlijk: op is op.

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo