FB pix Een prepaid iPad of een Blackberry prepaid? - Artikelpost

Een prepaid iPad of een Blackberry prepaid?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1567 | Aantal woorden: 317 | Datum: | 0 commentaar

Of je nu van spelletjes houdt, juist liever een boek leest of het liefst alleen muziek luistert: met een iPad en een Blackberry kan het allemaal. Los van dat boek (dat kan alleen in e-vorm… op de iPad). En als je nu ook nog wat geld wilt overhouden, kies is voor een prepaid ipad of een Blackberry prepaid. Afhangend van je internetbehoeftes uiteraard!

Het is net als met een gewone internetverbinding in je huis: op wat voor manier wil je het internet gaan gebruiken? Dit is namelijk van belang voor de snelheid van jouw internet. Als je alleen maar mailtjes checkt, hoef je echt geen supersnelle internetverbinding aan te laten leggen. Daar betaal je namelijk ook nog eens heel veel meer voor. Nee, in jouw geval is een standaard verbinding echt meer dan voldoende. Doe je echter veel aal downloaden en kijk je veel films en series via internet? Dan is een snellere verbinding zeker een aanrader. Het is namelijk zeer irritant en frustrerend als je internet langzaam is of steeds hapert tijdens een aflevering of film. En zo werkt dat ook met je iPad of mobiele telefoon: weet waar je voor betaalt!

Je wilt namelijk niet overblijven met een duur mobiel internetabonnement bovenop je maandelijks telefoonkosten. Als je niet veel internet met je telefoon, is dat echt zonde van het geld. Maar zo nu en dan de treintijden kijken, dat kan uitstekend met mobiel prepaid internet! Je betaalt vooraf al het tegoed, en dat neemt langzaam af. Een stuk beter dan dikke extra abonnementskosten.

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo