Foto’s maken met de Nokia Lumia 630 - Artikelpost

Foto’s maken met de Nokia Lumia 630

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 513 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Naast een muziek en video applicatie, bevindt zich op de Nokia Lumia 630 ook een speciale foto applicatie. Je kunt foto’s simpel bekijken in je bibliotheek, waar je ook de video’s vindt, maar de foto applicatie is speciaal toegespitst op foto’s en niet bewegende beelden. De applicatie is recht toe, recht aan en doet precies wat je er van mag verwachten. Zoek je meer informatie over de Nokia Lumia 630, kijk dan eens op de website Nokia Lumia 630.com

Je kunt bijvoorbeeld foto’s bekijken, foto’s als favoriet aanmerken, foto’s uploaden naar SkyDrive of foto’s instellen als Wallpaper. Het is ook erg eenvoudig om vanuit deze applicatie foto’s te delen via Social Media kanalen, zoals Facebook of Twitter. In de applicatie vind je ook een handvol met bewerkingsmogelijkheden, maar deze zijn vrij beperkt. Je kunt foto’s bijvoorbeeld bijsnijden, draaien of delen in de foto vastzetten.

De nieuwe Lumia 630, uitgerust met Windows Phone 8.1, organiseert de foto’s met een nieuwe “Storyteller” functie. Deze functie organiseert de foto’s op datum wanneer de foto’s zijn genomen. Verder valt er niet veel opmerkelijks te vertellen over de media functies op de Lumia 630, maar het toestel werkt prima. Dat mag gezegd worden.

De Nokia Lumia 630 beschikt standaard over niet heel veel opslagcapaciteit, maar gelukkig kan het toestel worden uitgebreid tot wel 128GB met een externe MicroSD- kaart. Het toestel beschikt dan zelfs over meer opslagcapaciteit dan andere high-end smartphones.

Zoek je echt een smartphone puur voor het afspelen van media, dan is de Nokia Lumia 630 misschien niet de allerbeste keuze, toch doet het toestel wat er van verwacht wordt en is het een meer dan degelijk toestel in de Lumia- serie. De Lumia 630 is daarnaast ook nog een verkrijgbaar in meerdere frisse kleuren, waardoor je verzekerd bent van een vrolijke smartphone die opvalt. Wil je de Nokia Lumia 630 bestellen, los of in combinatie met abonnement, kijk dan eens op www.nokialumia630.com.Over de Auteur

RB Online verzorgt informatieve informatie over smartphones.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo