Gerucht of waarheid? De iPhone 5s ligt in juni in de winkels! - Artikel Post - Artikel Marketing

Gerucht of waarheid? De iPhone 5s ligt in juni in de winkels!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 523 | Aantal woorden: 408 | Datum: Fri, 21 Jun 2013 | 0 commentaar

Het lijkt er naar uit te zien dat Apple fans niet langer hoeven te wachten om hun handen te leggen op de nieuwste telg in de iPhone serie, de iPhone 5s! Een Frans nieuwsblog heeft een persbericht gepubliceerd, met daarin informatie dat is gelekt uit een bijzonder betrouwbare Japanse bron. Deze bron heeft ook vorige aankondigingen van Apple toestellen vooraf bekend gemaakt en heeft het doorgaans  bij het rechte eind. Zij meldden dat de iPhone 5s vanaf eind juni gepreorderd kunnen worden en vanaf begin juli in de winkel zal liggen. Wat een geweldig vooruitzicht zo richting de zomermaanden!

Daarnaast is er ook nieuwe informatie opgedoken over de specificaties van het nieuwe toestel. Zo zal het toestel bijvoorbeeld uitgerust zijn met een 13 megapixels camera! Voor iPhone begrippen is dit werkelijk revolutionair!  Tevens wordt het toestel voor het eerst in de Apple geschiedenis op de markt gebracht in andere kleuren dan zwart en wit. Maarliefst zes kleuren zouden beschikbaar zijn voor het nieuwe toestel.

Aangezien er enkele maanden geleden al geruchten opdoken over de release datum van de iPhone 5s, lijken deze geruchten nu dan toch echt plausibel te zijn. Er werd ook gesproken over een vertraging van het toestel en een release in september, maar deze geruchten kunnen hoogst waarschijnlijk definitief van tafel worden geveegd. Naast de iPhone 5s, werkt Apple in het diepste geheim nog aan een aantal andere toestellen, waarover hevig gespeculeerd wordt. Zo zou er bij het verschijnen van de iPhone 5s, ook een goedkopere variant op de markt komen. Dit is echter tot op heden nog bijzonder twijfelachtig. Daarnaast verschijnt deze zomer natuurlijk ook nog de nieuwe iPad 5, een toestel waar al maanden naar wordt uitgekeken.

Er lijkt nu dan toch echt eindelijk licht aan het einde van de tunnel en de dag van release komt hoe dan ook dichterbij! Voor nu zit er niks anders op dan nog even geduld te hebben en af te wachten wat Apple ons zal bieden.



Over de Auteur

RB Online verzorgt informatieve artikelen in de telecom branche.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo