Glasvezel in Nederland - Artikelpost

Glasvezel in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 566 | Aantal woorden: 408 | Datum: | 0 commentaar

Glasvezel interent is internet dat via een glasvezel kabel bij je thuis wordt gebracht. Deze nieuwe vorm van internet kan hele hoge internet snelheden bereiken en wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Op dit moment zijn er down- én upload snelheden van 750 Mb/s mogelijk maar dat wordt in de toekomst vele malen hoger!

In Nederland heeft lang nog niet iedereen glasvezel interent. Dit komt vooral door het feit dat om de het glasvezel netwerk uit te breiden er een glasvezel kabel gelegd moet worden. Deze kabel moet in veel gevallen onder de staat komen waarvoor dus de straat opengebroken moet worden. Dit is een tijdrovende en prijzige klus maar zorgt ook voor een hoop overlast, vooral in de drukke binnensteden.

Daarnaast is de internet provider KPN de grootste partij die zich bezig houdt met de aanleg van glasvezel internet in Nederland. Dit betekend ook dat KPN opdraait voor de kosten die het aanleggen van glasvezel interenet met zich mee brengt. KPN laat ook weten dat zij de foucs willen leggen op het kopernetwerk omdat ,volgens KPN, de vraag naar glasvezel interent nog klein is in Nederland.

Kun je wel glasvezel internet ontvangen op jouw adres? Dan kun je kiezen uit verschillende glasvezel aanbieders. Want ondanks dat KPN het glasvezel netwerk beheerd moeten zij het glasvezel netwerk wel opstellen voor andere glasvezel aanbieders. Iedere aanbieder biedt een ander assortiment van glasvezel pakketten aan die verschillen in inhoud en prijs. Wanneer je dus glasvezel internet wilt nemen dan kun je het beste glasvezel vergelijken!

Door glasvezel interenet te vergelijken krijg je een overzicht van alle glasvezel aanbieders op jouw postcode. Zo zie je direct wat het goedkoopste glasvezel abonnement is! Met behulp van de filters kun je zelf bepalen wordt voor glasvezel abonnement je neemt, zo kun je kiezen voor een alles in 1 pakket of alleen glasvezel internet. Of bekijk alleen de pakketten boven een bepaalde internet snelheid zodat je nooit meer traag internet hebt! 

Met glasvezel vergelijken kun je altijd de beste keuze maken voor glasvezel internet!Over de Auteur

Deze auteur schrijft artikelen over DSL, kabel en glasvezel internet. Maar ook de internet providers en de toekomst van internet in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo