FB pix glasvezelkabel - Artikelpost

glasvezelkabel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2531 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op een glasvezelkabel, dit is namelijk sneller en betrouwbaarder. U kunt het natuurlijk in deze tijd niet meer veroorloven dat uw internet op de zaak er even uitligt of dat u geen bereik heeft met uw telefoon. 24/7 maakt u gebruik van telefonie of ICT. Hoe vaak raken mensen tegenwoordig niet gefrustreerd wanneer het internet het niet snel genoeg doet of wanneer er lang gewacht moet worden met het downloaden van bestanden? Een glasvezelkabel scheelt u een hoop frustratie, tijd en geld.

 

Een aantal voordelen van een glasvezelkabel

Een glasvezelkabel is allerleerst betrouwbaarder, doordat het sneller werkt. Doordat het sneller werkt, is het daarbij ook goedkoper. Het is goedkoper doordat u wachttijd bespaart en zoals er altijd gezegd wordt: tijd is geld! Ook worden er kosten bespaard met de aanschaf van de glasvezelkabel. De glasvezelkabel is namelijk goedkoper dan de aaschaf van een van de andere varianten kabels.

 

De kabel is mede sneller doordat de glasvezelkabel ongevoelig is voor elektronische straling waardoor er ook minder snel storingen ontstaan. Storingen wilt u natuurlijk graag voorkomen. Het signaal wordt minder snel afgezwakt. Zo heeft u een blijvend sterk signaal.  Via de glasvezelkabel kunnen allerlei toepassingen lopen zoals internet, VOIP telefonie, intranet en camerabeveiliging. Het netwerk kan zelfs aan toekomstige netwerken gekoppeld worden, wat wilt u nog meer?

 

Glasvezelkabel bij InfraTEL

InfraTEl helpt u graag met het vinden van de juiste glasvezelkabel, want ook hierin is verschil. Er is de multi modale glasvezelkabel en de single modale glasvezelkabel.  Het ligt eraan of u grote, snelle gegevensoverdracht over lange afstanden wilt gebruiken of dat u gebruik gaat maken van gemiddelde tot snelle gegevensoverdracht over middelmatige afstanden. InfraTEL wil graag aan uw wensen voldoen en daarom kunt u voor vragen of meer informatie gerust contact met hen opnemen. Zij geven u graag persoonlijk advies als u dat nodig hebt.

 Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft teksten voor diverse bedrijven en over allerlei onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo