FB pix Goedkoop prepaid bellen - Artikelpost

Goedkoop prepaid bellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1636 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Abonnementen zijn in deze tijd vaak zeer duur en hebben allerlei dingen die jij niet eens nodig hebt, zoals internet en 1000 sms’jes. Wilt u echt goedkoop bellen dan is prepaid bellen echt dé oplossing voor alles. Er zijn veel dingen in de wereld, maar prepaid maakt het toch allemaal net iets makkelijker.

Neem nou het vele bellen van uw kinderen die ver boven hun abonnementskosten zitten iedere maand, wordt u het een beetje zat? Geef ze dan een prepaid kaart, u kan bepalen hoeveel erop staat en opwaarderen kan binnen een minuut. Het kan ook zijn dat u geen kinderen hebt, maar u hebt op marktplaats een advertentie staat en u gebruikt liever niet uw eigen nummer, nou dan kan u makkelijk een prepaid kaart krijgen en er een klein beetje geld alleen voor dat doeleinde opzetten.

Bij prepaid kaarten zit u niet vast aan verborgen kosten en u kunt het nummer gebruiken wanneer u wilt. Nog een voordeel is dat een prepaid kaart veel voordeliger is, dit geld zowel voor het bellen als het sms’en.  Wat als ik niet weet wat ik moet doen als mijn prepaid op is? Nou het makkelijke van prepaid, je kan het via internet opwaarderen, dit gaat dan via internetbankieren of paypal, dit zijn veilige betaal methodes. Er zijn veel verschillende aanbieders die prepaid aanbieden, maar ze zijn niet allemaal even goedkoop, daarom staat op onze website een overzicht van wie de goedkoopste aanbieder op dit moment is.

Er is nog maar een groot nadeel! Sommige mobiele telefoons zijn niet simlock vrij, wat betekend dat je alleen van een bepaalde telecom aanbieder prepaid in je mobiele telefoon kan stoppen. Om hem simlock vrij te krijgen, kan je op eigen risico naar een grote markt gaan daar maken ze hem meestal simlock vrij voor maar 5 euro. Als hij wel simlock vrij is kan je elk prepaid kaartje er zo instoppen.

Het komt er op dit moment op neer dat Simyo echt de goedkoopste aanbieder van prepaid is. Dit kan natuurlijk allemaal veranderen, maar prepaid is na alle verhalen die je er misschien wel op internet over kan vinden, nog steeds het voordeligst. Je betaald eigenlijk pas voor wat je verbelt, bij een abonnement heb je de vaste kosten van ongeveer 2 euro tot misschien wel 45 euro. Al zijn er ook goedkope sim only abonnementen.

Zo zie je maar weer dat prepaid echt vele malen goedkoper is, reken je verschil maar eens uit. Misschien bel je namelijk de ene maand maar 1 euro en de andere maand helemaal niks. Je hebt dus geen vaste maand kosten. In de tekst wordt nu nog gezegd dat Simyo de goedkoopste is, maar houdt de site in de gaten om te zien of dit ook zo blijft.Over de Auteur

Vind je beste Prepaid Deal op Goedkoopbellende.nl

Wij selecteren de goedkoopste prepaid simkaarten voor je en de beste prepaid toestellen deals. Daarnaast vergelijken we de verschillende prepaid providers op kosten voor bellen per minuut en kosten per sms.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo