Gsm Topdeal vinden - Artikel Post - Artikel Marketing

Gsm Topdeal vinden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: 7bmm
Gezien: 503 | Aantal woorden: 523 | Datum: Mon, 13 Feb 2012 | 0 commentaar

Vandaag de dag zijn er talloze verschillende telecom abonnementen op de markt. Door de vele aanbieders en verschillende vormen hiervan zien consumenten door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk proberen providers steeds vernieuwend te zijn en zich aan te passen aan de wensen van de consument, maar dit maakt het geheel zeker niet eenvoudiger. Gsm Topdeal geeft je uitleg over verschillende providers en laat je zien waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuw abonnement. 

De 2 grootste veranderingen die we hebben gezien in de afgelopen jaren zijn, door de opkomst van het grote aanbod smart phones, het mobiel internet. Ook zagen we, vrij recent, het bellen, sms en en data verbruik in het buitenland binnen de bel bundel. Dit heeft als voordeel voor de consument dat deze minder snel voor onvoorziene en torenhoge kosten komt te staan. 

Het mobiel internet daarentegen is, door het feit dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van bel minuten en sms jes, weer duurder geworden. Wat je ziet is dat men meer gebruikt maakt van applicaties als what's app en pingen, die ondersteund worden door mobiel internet, met als gevolg minder verbruik in bel minuten. Waar je eerst zag zat het mobiel data verbruik ongelimiteerd was, zie je nu een maximum aantal MB wat men per maand te besteden heeft. 

Uit onderzoek van de consumenten bond is gebleken dat de gebruikers van mobiele telefoon abonnementen van KPN en Vodafone het meest tevreden zijn. Hun abonnementen hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding en sluiten het beste aan op de wensen van de consument. Het beste voorbeeld hiervan is dat nog niet alle providers bellen in het buitenland binnen de bundel aanbieden maar de vraag hier wel hoog naar is. 

Waar de consument nog wel vaak over struikelt is het feit dat er nog steeds zoveel onduidelijkheid is over wie er nu echt de goedkoopste is als je terug gaat rekenen naar de prijs die je betaald per belminuut. Ook waren de voorwaarden niet altijd even duidelijk. 

In tegenstelling tot het kopen van een nieuwe mobiele telefoon kun je, voor een leuke prijs, je oude telefoon nog verkopen. Alleen al in Nederland liggen miljoenen mobieltjes te verstoffen in een hoekje. Je helpt arme landen door je telefoon te verkopen en het is ook nog eens goed voor het milieu. Voor meer informatie kun je kijken op Telefoon Verkopen.
Over de Auteur

GsmTopdeal is een onafhankelijke site die informatie geeft over het aanschaffen van een nieuwe mobiele telefoon of als je wilt je telefoon verkopen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo