Hoe bevalt het interactieve tv pakket? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe bevalt het interactieve tv pakket?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DanZ
Gezien: 786 | Aantal woorden: 353 | Datum: Thu, 22 Sep 2011 | 0 commentaar

Het is menigeen overkomen: de enorme verbazing die je ervaart bij de overstap van de analoge kabel naar interactieve tv (KPN).  Niet alleen kun je met de afstandsbediening opeens van alles waar je je nog nauwelijks wat bij kunt voorstellen wat het inhoudt, je beschikt ook over veel meer zenders. Het wordt er niet gemakkelijker op als je uit alle zenderpakketten gaat vergelijken. Gelukkig hoef je niet alles in een keer te beslissen. Je kunt je abonnement altijd aanvullen met zenderpakketten.
Als alles eenmaal is aangesloten en geïnstalleerd, wat veel sneller gaat dan je zou verwachten, begint het voor velen nog wat “onwennige” vertrouwd raken met alle nieuwe functies. Over het algemeen heb je die snel onder de knie. Voor je het weet zit je tijdens het kijken de elektronische programmagids te raadplegen om na te gaan wat er verder op tv is, of zet je een voetbalwedstrijd stil om een sanitaire stop te maken.
Het zenderpakket dat je tot je beschikking hebt zonder uitbreidingen als HD (die hoge kwaliteit heb je standaard al bij tien zenders) is best uitgebreid.  Na de eerste maanden  proberen bekijken de meeste abonnees van de meer dan 50 zenders er nog maar 10 regelmatig. Dat is ook de reden dat veel mensen uiterst tevreden zijn met wat je bij interactieve tv krijgt.


Wat je extra kunt krijgen? In een ‘pluspakket’ vind je vooral themakanalen (sport,geschiedenis, muziek, reizen, erotiek), bij een HD pakket krijg je de Nederlandstalige zenders aangevuld met Animal Planet, National Geographic, BBC en ESPN America in High Definition. Voor sportliefhebbers zijn er (als losse pakketten ter aanvulling) EredivisieLive en Sport 1,  er is een Kidspakket en voor Turkstaligen een pakket met Turkse zenders. Keuze genoeg, of misschien wel teveel.

Over de Auteur

Door interactieve tv is televisie kijken voorgoed veranderd: je zult nooit meer het gevoel hebben dat er ‘niets op tv is’. Heb je genoeg aan je interactieve tv pakket of kun je niet zonder aanvullingen? 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo