FB pix Hoe houd ik mijn Blackberry prepaid heel? - Artikelpost

Hoe houd ik mijn Blackberry prepaid heel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1407 | Aantal woorden: 350 | Datum: | 0 commentaar

Het is net als met een gesmeerde boterham: als je die laat vallen, landt het ding met de besmeerde kant op de (uiteraard vieze) vloer. Met je mobiele telefoon is dit precies zo: je kunt het toestel wel in zijn hoesje bewaren, maar de standaard hoes voor een Blackberry prepaid is van boven open. En natuurlijk valt jou mobiele telefoon gewoon op de bovenkant die niet beschermd wordt door het zogeheten beschermhoesje! Typisch…

Met respect behandelen
Natuurlijk is een mobiele telefoon breekbaar en dus kostbaar. Je dient er daarom wel een beetje met respect mee om te gaan, want laat je mobiel een paar keer vallen en je krijgt er een kapot toestel voor terug. Bij sommige telefoons is dit een groter probleem dan bij andere. Neem de iPhone 4. Als je dit laat vallen, is de kans 50% dat het scherm aan diggelen ligt. Dit allemaal ter stimulatie om een duur beschermhoesje te kopen. Accessoires worden uiteraard niet gratis bijgeleverd, stel je voor!

Net als dronken smsjes sturen

Je kunt jarenlang zo voorzichtig mogelijk zijn met je mobiele telefoon, maar op een moment gaat het gewoon mis. Daar kun je op wachten. Hoe voorzichtige je ook bent, er komt een keer dat je niet goed oplet en de telefoon alsnog laat vallen. Met een beetje geluk gebeurt dit op de bank of op het tapijt en niet op de stoep of op straat. Let gewoon altijd goed op met wat je doet, helemaal na een drankje of twee. Net als het sturen van dronken smsjes (die een hoop kwaad kunnen stichten) is het verstandig om je telefoon gewoon zo min mogelijk aan te raken tijdens een leuke avond. Dat is voor iedereen beter!

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo