FB pix Hoe Samsung de Galaxy S3 geheim hield - Artikelpost

Hoe Samsung de Galaxy S3 geheim hield

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1027 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

De Samsung Galaxy S3 is nu al de meest besproken gadget van 2012. Samsung verwacht dat de Galaxy S3 eind juli al meer dan 10 miljoen keer is verkocht, een absoluut record voor de Zuid-Koreaanse fabrikant. Wellicht dat alleen de nieuwe iPhone 5 van Apple hieraan kan tippen; deze wordt waarschijnlij in oktober gepresenteerd. Over de nieuwe iPhone 5 is, zoals gebruikelijk bij Apple, nog vrijwel niets bekend. Ook Samsung heeft dit jaar alles over de Galaxy S3 knap geheim gehouden. Daar waar bij eerdere modellen in de Galaxy-reeks al meer uitgelekt werd. Hoe heeft Samsung dit voor elkaar gekregen? In een artikel leggen de Samsung ingenieurs uit hoe zij dit bereikt hebben.

Zoals gebruikelijk moesten alle medewerkers een contract ondertekenen dat zij niets zouden uitlekken over de nieuwe Samsung Galaxy S3. Dit lijkt dit jaar goed gelukt, familieleden en vrienden werden niet of vals ingelicht. Het verschil met de voorgaande jaren was echter dat alleen een selecte groep bij elkaar werd gebracht in een speciaal laboratorium om te werken aan het model. Het laboratorium was zwaar beveiligd door middel van beveiligingskaarten en vingerafdrukken. 

Alle prototypes van de Samsung Galaxy S3 werden in beveiligde dozen vervoerd en onherkenbaar gemaakt. Er waren continu minstens 3 prototypes in omloog en ze werden allemaal behandeld alsof het de winkelversie zou zijn. Samsung wilde niet het risco lopen dat er informatie zou lekken bij de levering, dus nam Samsung dit voor eigen rekening in plaats van het uit te besteden.

Samsung zorgde er ook voor dat er geen foto's werden genomen van het toestel. Zo moest het productieteam onderdelen bestellen gebasseerd op verbale beschrijvingen van de matrialen. Dit bleek een hele uitdaging voor het team, maar uiteindelijk is alles goedgekomen. 

Lees het volledige artikel over de geheimhouding van de Samsung Galaxy S3.Over de Auteur

Volger van mobiele gadgets

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo