FB pix Internet & bellen - Artikelpost

Internet & bellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2892 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

Internet plus bellen, mij niet gezien
Laten we wel zijn: 97 van de 100 mensen die je vandaag tegenkomt heeft een mobiele telefoon. En de kans is groot dat die overige 3 mensen beroofd zijn en daarom geen moby in hun klauwtjes hebben. De vaste telefoonlijn wordt steeds minder populair, wat natuurlijk niet zo vreemd is. Waarom zou je dubbele kosten draaien als je maar een toestel gebruikt?

Internet ook op mobiel
Die mobiele telefoons kunnen tegenwoordig gewoon online. De meeste aanbieders komen met interessante deal en acties waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om een toestel te nemen waarmee je NIET online kunt. Vaak is dat toestel nog ongeveer dezelfde prijscategorie ook. Mobiel internet is hartstikke hot, dus waarom zou je thuis eigenlijk nog een modem willen?

Bellen via internet
Als je dan toch nog een modem hebt, kun je er mee bellen als je wilt. Ooit van Skype gehoord? Chatten is natuurlijk voor tieners en scholieren, maar geld besparen is voor hardcore volwassenen. Dus de keuze is simpel: internet via de modem en gratis bellen, of een mobiele telefoon met (bijna) gratis internet. We zijn Nederlanders, dus goedkoop is onze tweede naam!

Waar voor je geld
Tja, terug in de echte wereld blijkt dat een modem toch echt wel belangrijk is. Hoewel mobiele telefoons steeds geavanceerder en beter worden, gaat er vrij weinig boven surfen op een laptop of computer. Uiteraard kun je nu beginnen over een iPad, maar een toetsenbord heeft natuurlijk ook wel wat. En als je dan toch nog aan een modem vastzit, is het ook niet verkeerd als je een goedkoop maar goed abonnement hebt. Toch? Dat geldt ook nog steeds voor een vaste telefoonlijn. Niet alleen kun je nodig hebben om internet te kunnen aansluiten, maar bellen via een vaste lijn is altijd goedkoper dan via een mobiel.

Internet plus bellen
En daarom zijn er dus zeker mensen die wel degelijk internet plus bellen zullen waarderen. Smaken verschillen uiteraard, maar twee diensten voor de prijs van een is natuurlijk niet verkeerd wanneer je nog vast belt maar ook online wilt. Je betaalt voor je internetverbinding en voor je telefoonlijn, maar dan tegelijkertijd. Dus niet twee keer kosten, maar een pakket. Ieder zijn eigen ding!

 

Over de Auteur

Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 pakket. En waarom ook niet, gezien je er superveel mee kunt besparen? De combinatie van internet plus bellen is in elk geval een halvering van je maandelijkse kosten. Wat jij wilt, hoor!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo