Ik wil mijn Blackberry prepaid verkopen - Artikel Post - Artikel Marketing

Ik wil mijn Blackberry prepaid verkopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DanZ
Gezien: 1169 | Aantal woorden: 312 | Datum: Thu, 29 Sep 2011 | 0 commentaar

Mensen die op zoek zijn naar een mobiele telefoon, hebben een aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Maar als je niet teveel geld wilt uitgeven, kom je al snel bij een nieuw abonnement uit. Ook als je die niet wilt! Want een Blackberry prepaid is toch echt voordeliger als je niet als overdreven gebruik maakt van internet en bellen en smsen.

Natuurlijk is een nieuw abonnement een uitstekende kans om een heel duur toestel gratis op te halen. Maar vaak zijn de abonnementskosten dan alsnog relatief hoog, waardoor je de telefoon gewoon alsnog betaalt. Dat is dus geen optie, als je niet al teveel wilt uitgeven. Het mobiele internet zal dan ook nog een extra bedrag zijn. Natuurlijk ben je dan goedkoper uit met prepaid: je betaalt vooraf en terwijl je op internet bent, gaat je tegoed omlaag. Dat klinkt toch logisch?

Op internet kun je natuurlijk kijken naar een tweedehands toestel. Hier kun je natuurlijk ook je eigen toestel verkopen. Sites als Marktplaats zijn tegenwoordig veilig en betrouwbaar en je kunt er goede deals maken. Maar zorg wel dat je zeker weet dat je niet het volle pond betaalt voor iets wat minder niet zo goed meer werkt! Een andere optie is een simplock vrije mobiele telefoon. Vaak zijn die niet zo mooi en modern als de best verkochte abonnementstelefoons,  maar je betaalt er een stuk minder voor. Je kunt gewoon bellen en smsen! Voor internet kun je dan thuis lekker online. Het is maar waar je voor kiest.

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo