Informatie over de camera van de OnePlus One - Artikelpost

Informatie over de camera van de OnePlus One

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 681 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Als het gaat om de camera van de OnePlus One smartphone, is er goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de camera van de OnePlus One niet zulke goede foto’s maakt als de Samsung Galaxy S5 of de Nokia Lumia 1520. Het goede nieuws is dat de telefoon slechts 250 euro kost in de losse verkoop. In ieder geval, dat is de verwachting. Het toestel is officieel namelijk nog niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Wanneer je het toestel vergelijkt met smartphones in het zelfde segment, zoals de Nexus 5 en Motorola Moto X, maakt de OnePlus One hele behoorlijke foto’s. Op de website www.oneplusonenl.nl vind je meer informatie over de nieuwe smartphone van OnePlus.

Deze twee toestellen zijn uitgerust met camera’s van respectievelijk 8 megapixels en 10 megapixels. Daartegenover biedt de OnePlus One een camera van 13 megapixels. Dit is een aanzienlijke upgrade. De Sony Exmor BSI foto sensor en de f/2.0 lens, laten de camera van de Nexus 5 zelfs ver achter zich als het gaat om kwaliteit.
Er zijn echter ook een aantal minpunten aan de camera van de OnePlus One, waaronder de positie van de lens, welke zich aan de bovenkant van het toestel bevindt. Hiervoor moet je het toestel op een bepaalde manier vasthouden bij het maken van foto’s, om je vingers niet in beeld te krijgen als je foto’s in landschap modus maakt.

De resultaten van de camera zijn echter zeer imposant. Foto’s met een goede belichting zijn haarscherp, met erg levendige kleuren. Wanneer je focust op bepaalde voorwerpen op de foto, springen deze er echt uit. De focus is dus ontzettend sterk.
Kortom, de camera van de OnePlus One is ontzettend krachtig. Vooral als je bedenkt dat het toetel ook nog eens ontzettend goed geprijsd is. Met de OnePlus One haal je kwaliteit in huis! Wanneer je de OnePlus One wil kopen, zal je nog even geduld moeten hebben. Het duurt niet lang meer voordat het toestel in de Nederlandse winkels ligt.

Over de Auteur

RB Online verzorgt informatieve informatie over smartphone gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[106 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo