FB pix Internet plus bellen - Artikelpost

Internet plus bellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1039 | Aantal woorden: 478 | Datum: | 1 commentaar

Goedkoop internet plus bellen
Ik ben goedkoop en ik ben er trots op! En dat is je goed recht, dus dan is internet plus bellen een ideale oplossing als je wilt besparen op je maandelijkse kosten. Het handige pakket van internet plus bellen is dat je zowel een telefoonaansluiting als een ADSL verbinding aanlegt. Tegelijkertijd. En dat geldt dus ook voor de rekening die je gaat betalen. Dat is er eentje in plaats van twee. Omdat je op beide diensten bespaart, is er dus ook nog sprake van een goede deal. Goedkoop leven is goed leven, toch? Je houdt geld over voor andere leuke dingen!

Aansluiten betekent korting op bellen en internet
Lang leven keuzes! Met internet plus bellen kun je kiezen uit verschillende soorten abonnementen. Afhangend van hoe je wilt bellen of hoe je online bezig bent, kun je een pakket op maat samenstellen. Voor bellen is er de keuze uit voordeeluren (bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend) en voor internet is de benodigde internetsnelheid van belang. Als je veel films en muziek wilt downloaden, heb je waarschijnlijk behoefte aan een snellere verbinding dan wanneer je alleen gebruik maakt van tekstverwerkers en email.

Altijd hetzelfde bedrag
Inderdaad, de rekening is altijd hetzelfde. Waar je mobiele telefoon nog wel eens een dure grap kan zijn, is internet plus bellen een garantie van zekerheid. Qua kosten dan. Je belt en surft elke maand voor hetzelfde bedrag. Dus geen nare verrassingen aan het einde van de maand! Je kunt beide diensten gebruiken zoals jij dat wilt, en afhangend van welk pakket je hebt gekozen, betaal je altijd hetzelfde. Je beslist dus zelf hoeveel je kwijt wilt zijn.

Internet plus bellen is handig voor iedereen
Iedereen kan gebruik maken van internet plus bellen. Het enige dat je nodig hebt is een computer of laptop met tenminste Windows 2000. Dat heeft iedereen dus, tenzij je een van de weinigen bent die ook nog op internet gaat via een inbelverbinding. In dat geval zul je geluid van de modem die aanslaat wel gaan missen! Maar serieus, er komt geen digitale verbinding bij kijken, analoog is goed genoeg. Let wel op dat je het goed afhandelt met de providers. Als je voor internet plus bellen gaat, is overstappen een serieus punt om rekening mee te houden. Providers zien je niet graag gaan, dus als je niet op tijd bent, zullen ze proberen geld van je af te troggelen. Los daarvan staat niets nog in de weg voor een goedkopere internet- en telefoonaansluiting.

 

Over de Auteur

Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 pakket. En waarom ook niet, gezien je er superveel mee kunt besparen? De combinatie van internet plus bellen is in elk geval een halvering van je maandelijkse kosten. Wat jij wilt, hoor!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo