Internet plus bellen - Artikel Post - Artikel Marketing

Internet plus bellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mac78
Gezien: 743 | Aantal woorden: 478 | Datum: Fri, 18 Mar 2011 | 1 commentaar

Goedkoop internet plus bellen
Ik ben goedkoop en ik ben er trots op! En dat is je goed recht, dus dan is internet plus bellen een ideale oplossing als je wilt besparen op je maandelijkse kosten. Het handige pakket van internet plus bellen is dat je zowel een telefoonaansluiting als een ADSL verbinding aanlegt. Tegelijkertijd. En dat geldt dus ook voor de rekening die je gaat betalen. Dat is er eentje in plaats van twee. Omdat je op beide diensten bespaart, is er dus ook nog sprake van een goede deal. Goedkoop leven is goed leven, toch? Je houdt geld over voor andere leuke dingen!

Aansluiten betekent korting op bellen en internet
Lang leven keuzes! Met internet plus bellen kun je kiezen uit verschillende soorten abonnementen. Afhangend van hoe je wilt bellen of hoe je online bezig bent, kun je een pakket op maat samenstellen. Voor bellen is er de keuze uit voordeeluren (bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend) en voor internet is de benodigde internetsnelheid van belang. Als je veel films en muziek wilt downloaden, heb je waarschijnlijk behoefte aan een snellere verbinding dan wanneer je alleen gebruik maakt van tekstverwerkers en email.

Altijd hetzelfde bedrag
Inderdaad, de rekening is altijd hetzelfde. Waar je mobiele telefoon nog wel eens een dure grap kan zijn, is internet plus bellen een garantie van zekerheid. Qua kosten dan. Je belt en surft elke maand voor hetzelfde bedrag. Dus geen nare verrassingen aan het einde van de maand! Je kunt beide diensten gebruiken zoals jij dat wilt, en afhangend van welk pakket je hebt gekozen, betaal je altijd hetzelfde. Je beslist dus zelf hoeveel je kwijt wilt zijn.

Internet plus bellen is handig voor iedereen
Iedereen kan gebruik maken van internet plus bellen. Het enige dat je nodig hebt is een computer of laptop met tenminste Windows 2000. Dat heeft iedereen dus, tenzij je een van de weinigen bent die ook nog op internet gaat via een inbelverbinding. In dat geval zul je geluid van de modem die aanslaat wel gaan missen! Maar serieus, er komt geen digitale verbinding bij kijken, analoog is goed genoeg. Let wel op dat je het goed afhandelt met de providers. Als je voor internet plus bellen gaat, is overstappen een serieus punt om rekening mee te houden. Providers zien je niet graag gaan, dus als je niet op tijd bent, zullen ze proberen geld van je af te troggelen. Los daarvan staat niets nog in de weg voor een goedkopere internet- en telefoonaansluiting.

 

Over de Auteur

Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 pakket. En waarom ook niet, gezien je er superveel mee kunt besparen? De combinatie van internet plus bellen is in elk geval een halvering van je maandelijkse kosten. Wat jij wilt, hoor!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Sun, 24 Jul 2011 at 11:07 PM, by Guest
Hoe zo, bellen en surfen voor een vast bedrag elke maand? de gesprekskosten komen erbij en die zijn niet zo goedkoop. Ik heb sinds een paar weken internetplusbellen &ITV en nu kom ik achter dat ik mijn carrier-select niet kan gebruiken waardoor ik veeeeeeeeeel meer betaal voor gesprekken - 9ct pm noem ik niet voordelig!

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo