FB pix Internet plus bellen: NIET bellen via Internet! - Artikelpost

Internet plus bellen: NIET bellen via Internet!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1180 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 1 commentaar

Internet plus bellen goedkope oplossing
Internet plus bellen is een handig pakket dat de voordelen biedt van zowel een telefoonaansluiting als een ADSL verbinding waarmee je online kunt. Je betaalt dus niet twee rekeningen (eentje voor bellen en eentje voor internet) maar een voor de prijs van twee! Dikke korting dus. Alsof het erg is om minder te betalen voor bellen en minder voor internet?

Rekening internet en bellen blijft hetzelfde
Met internet plus bellen kun je kiezen tussen drie verschillende abonnementen. Het basispakket, het extrapakket en het premiumpakket. In principe ben je dus niet afhankelijk van hoe je internet gebruikt en hoeveel je belt, je kunt ze gebruiken zoals jij het wilt. De prijs blijft hetzelfde, het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken uit de drie abonnementsoorten. Wat jou het beste uitkomt, voor een bedrag wat jou het beste uitkomt! 

Bespaar geld
Met internet plus bellen kun je kiezen tussen drie verschillende abonnementsvormen. Het verschil ligt in de snelheid van internet. Hoe snel is jouw internet? Dit kun je achterhalen door te bedenken hoeveel je download en upload. Een andere keuze is die voor bellen, waarbij je in het weekend, ’s avonds of altijd onbeperkt kunt bellen. Onbeperkt betekent nog steeds een vast bedrag dat je betaalt, dus geen vervelende verrassingen aan het einde van de maand!

Bellen: Fair Use Policy
Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken (en dus kan profiteren) van de voordelen van internet plus bellen, is er een zogeheten Fais Use Policy bedacht. Simpel gezegd houdt dit in dat een gemiddelde gebruiker niet hetzelfde betaalt als iemand die heel veel gebruik maakt van de diensten van internet plus bellen. Er zit geen limiet aan het abonnement, maar wanneer je over gemiddelde gaat, neemt KPN contact met je op om te vragen of je misschien behoefte hebt aan een uitgebreider pakket.

Twee nummers
Met internet plus bellen is het mogelijk om meerdere telefoonlijnen aan te sluiten. Je bent dus niet afhankelijk van een vaste lijn, in principe kan iedereen in huis een eigen lijn krijgen. Een soort mobiele telefoon, maar dan vast! Je hoeft dus niet meer te wachten totdat een van jullie heeft opgehangen, je kunt bellen zoals jij dat wilt.

 

Over de Auteur

Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 pakket. En waarom ook niet, gezien je er superveel mee kunt besparen? De combinatie van internet plus bellen is in elk geval een halvering van je maandelijkse kosten. Wat jij wilt, hoor!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo