Internet Providers Verglijken in 2016 - Artikel Post - Artikel Marketing

Internet Providers Verglijken in 2016

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 242 | Aantal woorden: 554 | Datum: | 0 commentaar

Om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaald voor het beste internet abonnement dat past bij jou verbruik, is het goed om regelmatig internet providers met elkaar te vergelijken.

Het begin van een nieuw jaar is altijd een mooi moment om verschillende internet providers te vergelijken. Zo kan je gemakkelijk nagaan of je huidige abonnement nog wel voldoet aan jouw eisen en of er mooie acties zijn waar je gebruik van kan maken.

Internet providers vergelijken op basis van prijs

Wanneer je het belangrijk vindt dat je niet te veel voor je abonnement betaald is het aan te raden om regelmatig internetproviders met elkaar te vergelijken. Wie weet kom je een goedkoper abonnement tegen welke het erg aantrekkelijk maakt om over te stappen.

Het vergelijken en overstappen lijkt misschien een gedoe, maar dat valt reuze mee. Het is belangrijk eerst te beslissen of je een abonnement wilt voor internet, internet en tv of internet, tv en bellen. Daarna kan bij jezelf na gaan welke internetsnelheid jou voorkeur heeft. De benodigde internetsnelheid is afhankelijk van het aantal mensen dat gebruik zal maken van de internetverbinding en waarvoor je het internet voornamelijk gebruikt.

Wanneer je de wensen in kaart hebt gebracht kan je gemakkelijk internetproviders vergelijken door ze naast elkaar te leggen. Het is handig om hierbij te letten op de gemiddelde maandprijs. Dit betekend dat er niet alleen gekeken wordt naar de maandprijs die weergegeven wordt door de provider, maar dat eventuele aansluitkosten en kortingen in deze maandprijs verrekend zijn. Op deze manier kan de verschillende internet abonnementen eerlijk met elkaar vergelijken.

Internet abonnementen vergelijken in 2016

De internet provider met het goedkoopste internet, tv en bellen abonnement is op dit moment Tele2. Dit abonnement is echter wel alleen geschikt voor lichte internet verbruikers, aangezien je bij dit abonnement een internetsnelheid krijgt van maar 20 Mbit/s. Zij bieden ook abonnementen aan met een hogere snelheid, maar hier betaal je wel meer voor.

Wanneer je een leuk welkomstcadeau wilt ontvangen bij het afsluiten van een nieuw internet abonnement is internet provider Fiber een goede optie. Fiber heeft begin dit jaar nieuwe abonnementen gelanceerd met mooie welkomstcadeaus, zoals: 1 jaar gratis FOX SPORTS, de eerste 2 maanden 50% korting op je abonnement, gereduceerde kosten voor een monteur of gereduceerde kosten voor een 2e TV ontvanger.

Heb je liever een abonnement met de hoogst mogelijke internetsnelheid, dan is Vodafone een aanrader. Deze internet provider heeft de goedkoopste abonnementen met 500 Mbit/s. Deze snelheid is wel enkel te behalen via de glasvezel en dit is nog niet op ieder woonadres beschikbaar.

Er zijn dus verschillende keuzes die gemaakt moeten worden bij het nemen van een nieuwe abonnement. Door internet providers te vergelijken kan je de verschillende opties makkelijk naast elkaar leggen om de juiste keuze te maken.

 Over de Auteur

Schrijft artikelen over internet abonnementen.

Schrijft artikelen over internet abonnementen.
Schrijft artikelen over internet abonnementen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo