FB pix Iphone 4 accu snel leeg - Artikelpost

Iphone 4 accu snel leeg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1251 | Aantal woorden: 464 | Datum: | 0 commentaar

5 jaar geleden werd aangekondigd dat de iPhone 4 er aan kwam. Heeft u nog een iPhone 4 dan is de kans groot dat uw iPhone snel leeg gaat. Het wordt pas echt vervelend als u de iPhone 2 x of soms vaker per dag moet opladen. Als dit u bekent in de oren klinkt is de kans groot dat de levens duur van uw accu niet al te lang meer is en u misschien moet overwegen deze accu te vervangen.

Waarom gaat mijn accu van mijn iPhone zo snel leeg?

Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met de grootste accu slurpers en oplossingen om de accuduur van uw iPhone 4 te verlengen.
1.Push mail
Als u push mail aan heeft staan kijkt je iPhone constant of er nog nieuwe mails binnen komen. Dit kost veel van uw accuduur.

Uw kunt uw push mail uitzetten door naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda > Nieuwe gegevens te gaan onder aan vind u fetch hier kunt u aangeven hoe vaak u wilt dat uw iPhone kijkt of er nog nieuwe mails zijn. Soms staat dit onnodig vaak aan. Wij adviseren dat u dit om het kwartier doet om accu te sparen.

2. Locatie delen
Zonder dat je het door hebt wordt vaak je locatie gedeeld aan derden dit gebruikt ook veel van je accu omdat je iPhone 4 constant bezig is om uit te zoeken waar hij zich bevindt. Denk hierbij aan Facebook die bij de chat meestal je locatie deelt met de gene waar je berichten naar stuurt. U kunt dit echter uitzetten in de instellingen van uw iPhone 4. Instelling > Privacy > Locatievoorzieningen

3. Een oude accu
Dit is een van de meest voorkomende redenen dat u accu van uw iPhone 4 niet meer zolang meegaat. Elke accu heeft een levens duur en een aantal maal dat hij opgeladen en ontladen kan worden. Elke accu word minder met de tijd en u zult het uiteraard gemerkt hebben het wordt minder en minder tot de accu van uw iPhone 4 er helemaal mee ophalen. Mocht dit het geval zijn is het waarschijnlijk tijd dat u de accu van uw iPhone 4 te vervangen. Wij bieden deze aan in onze webwinkel deze leveren wij met de tools die u nodig heeft. Ook vind u een uitgebreide uitleg op onze website hoe u het kan vervangen tevens met video.

Over de Auteur

AccuIphone is een bedrijf dat accu's voor iPhones verkoop van de iPhone 3 tot aan de iPhone 6

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo