FB pix iPhone 5 aanbieding - Artikelpost

iPhone 5 aanbieding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 981 | Aantal woorden: 326 | Datum: | 0 commentaar

Dat hij er aan komt is duidelijk, maar wanneer nog niet. Of het voor de zomer, er net na of ergens in oktober wordt, we moeten afwachten. We hebben het natuurlijk over de iPhone 5. Want wie wil er nu niet zo snel mogelijk gebruik gaan maken van een mooie iPhone 5 aanbieding? De mobiele telefonie providers staan al te trappelen om de beste deals aan klanten en potentiële nieuwe klanten te kunnen gaan doen.

De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk een 4 inch scherm krijgen, waar de oude een 3,5 inch scherm had. Ook de processor die in de smartphone gestopt gaat worden zal een stuk beter zijn dan degenen die in haar voorlopers zaten. Er wordt gesproken over een A6 processor.

Ook zal de iPhone uitgerust worden met een 4G modem. De netwerken in Europa worden nog getest, maar in de Verenigde Staten is dit al redelijk vergevorderd. De 4G techonlogie zorgt er voor dat je met mobiele apparaten veel sneller kunt internetten.

Ook het NFC systeem wordt verwacht. Dit betekent dat er een chip in de iPhone 5 komt waarmee je betalingen op een veilige manier kunt verrichten.

Wat betreft de camera waarmee de telefoon uitgerust gaat worden is nog weinig uitgelekt. Hierover kan dus nog niks gezegd worden. Waarschijnlijk zal de chip uitgerust zijn met meer megapixels, een beter zoomfunctie en een flitser die mee kan met de toestellen van concurrenten. Er wordt nog al eens gezegd dat de camera van de iPhone het aflegt tegen die van concurrenten als Samsung en HTC. Ook Nokia heeft de aanval ingezet, en doet dat vooral met zeer geavanceerde mogelijkheden van foto's maken.Over de Auteur

Als liefhebber van technologie kan ik natuurlijk niet wachten tot de nieuwe iPhone gaat uitkomen. Ik volg het nieuws en updates van Apple op de voet en hoop snel dat er een mooie iPhone 5 aanbieding is!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo