FB pix iPhone 5 geruchten - Artikelpost

iPhone 5 geruchten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 9255 | Aantal woorden: 890 | Datum: | 1 commentaar

De nieuwe Apple iPhone 5De iPhone 5 is nog niet uit, en net zoals in de tijd van zijn voorgangers de iPhone 4 en de iPhone 3GS gaan er nogal wat geruchten rond over hoe de telefoon eruit zal zien, wat de specs zullen zijn en wanneer de release datum van de telefoon. Zal de iPhone 5 een grotere scherm hebben? Heeft de telefoon een nieuwe design? Of is deze hetzelfde als die van de iPhone 4?

Vormgeving van de iPhone 5

Volgens een nieuwsartikel in de Wall Street Journal zal de nieuwe iPhone 5 een nieuwe ontwerp krijgen. Ook de techblog Engadget heeft via een anonieme bron te horen gekregen dat de telefoon een volledige redesign krijgt.

Dit is echter niet zeker. Hetzelfde kan gebeuren als toen de 3GS uit kwam: de iPhone 3GS bijvoorbeeld zag er precies hetzelfde uit als de iPhone 3G, echter waren alleen de specificaties en de functionaliteiten verbeterd. De mogelijkheid bestaat dus dat de iPhone 5 simpelweg een ‘verbeterde’ iPhone 4 zal zijn.

Er gaan ook rumoeren rond over dat de iPhone 5 een grotere scherm zal krijgen. Dit zou een vrij logische keuze zijn die Apple mogelijk maakt: de meeste smartphones tegenwoordig, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S2 of de HTC Desire S hebben een veel grotere beeldscherm. De iPhone loopt kwa schermgrootte wel wat achter.

iPhone 5 specificaties

Geruchten laten ons weten dat de iPhone 5 een snellere processor zal krijgen en ook een een uitgebreidere memory. Vrij logisch ook: dit heeft Apple tot nu toe altijd gedaan met de nieuwe iPhone’s. Er wordt gezegd dat de nieuwe iPhone een 1.2 GFz processor zou krijgen.

Verder wordt er gezegd dat de iPhone 5 geen externe antenna meer zou hebben. Indien dit waar is, is hier waarschijnlijk voor gekozen om een probleem als antennagate te voorkomen.

Volgens een aantal analisten zal de iPhone 5 LTE ondersteunen. LTE is een snelle mobiele connectiviteit, sneller dan 3G en HSPDA. LTE is echter op dit moment alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, en het duurt zeker nog een aantal jaar tot deze technologie in Europa beschikbaar zal zijn, dus de kans is groot dat de nieuwe iPhone 5 dit niet zal ondersteunen.

De camera zou ook drastisch verbeterd zijn. Er wordt gezegd dat de telefoon een 8 megapixel camera zou krijgen, en zou kunnen filmen in 1080p. De iPhone’s lopen vaak achter wat camera’s betreft wanneer deze uit komen. De eerste iPhone had een 2 megapixel camera toen deze uitkwam, terwijl veel telefoons indertijd al 5 megapixel camera’s hadden!

Een iPhone 5 nano?

iPhone 5 NanoVolgens een aantal geruchten die al sinds 2010 rond gingen zou Apple ook met een kleinere iPhone komen.

Nu wordt er door een aantal kranten en blogs gezegd dat de iPhone 5 in een grotere en kleinere variant uit zou komen. Lijkt eerlijk gezegd sterk: Apple gaf al vanaf de eerste iPhone aan dat de kracht van de iPhone o.a. komt door de grootte van het scherm.

Hoe kan ik op de hoogte blijven over de iPhone 5?

Wanneer de iPhone 5 uit komt zal Toptienmobiel.nl alle mobiele abonnementen van de nieuwe telefoon plaatsen. Ook kun je je inschrijven voor de Top10mobiel.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over wanneer de iPhone 5 uit komt, hoe duur deze zal zijn en i.c.m. welke combinaties deze verkrijgbaar zal zijn.

De prijzen van de iPhone 4 abonnementen zullen waarschijnlijk dalen wanneer de iPhone 5 wordt gelanceerd.

 Over de Auteur

Toptienmobiel.nl biedt sinds 2010 de scherpste mobiele abonnementen inc. de nieuwste telefoons aan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Apple iPhone 15 - 128GB - Black
Apple iPhone 15 - 128GB - Black

€ 795,00
Toon product

Drivv. Powerbank 20.000 mAh - 22.5W snellader - Quick Charge USB 3.0 - USB C - O.a. Samsung / iPhone / meer - Zwart
Drivv. Powerbank 20.000 mAh - 22.5W snellader - Quick Charge USB 3.0 - USB C - O.a. Samsung / iPhone / meer - Zwart

€ 31,95
Toon product

SAMTECH Powerbank Ultra Thin Pro Series 3 - 10.000 mAh Led Display- USB-C 22,5W Fastcharge - 2 x USB-A 3.0 Power Delivery - geschikt voor Laptop, Apple Iphone, Samsung en meer - Zwart
SAMTECH Powerbank Ultra Thin Pro Series 3 - 10.000 mAh Led Display- USB-C 22,5W Fastcharge - 2 x USB-A 3.0 Power Delivery - geschikt voor Laptop, Apple Iphone, Samsung en meer - Zwart

€ 30,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo