FB pix iPhone 5 hoesjes - Artikelpost

iPhone 5 hoesjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1394 | Aantal woorden: 369 | Datum: | 0 commentaar

Helemaal blij heb je net een nieuw abonnement voor je iPhone 5 afgesloten. Na lange levertijden wegens onvoorradige iPhones spring je uit je dak als je hoort dat je een bezorgafspraak mag maken. Je bent minimaal 40 euro per maand kwijt voor de komende twee jaar, maar dat heb je er uiteraard helemaal voor over. Je hebt immers de nieuwste van de nieuwste telefoon.

Dan sta je toch wel even sip te kijken als je na een dag of twee je telefoon uit je zak tovert en ziet dat er wegens onvoorziene omstandigheden helaas een klein krasje op je telefoon zit. Even balen, maargoed een ongeluk zit in een klein hoekje en het krasje blijkt toch niet zo opzichtig. Dat ene kleine krasje worden er langzaam aan meer en na een maand lijkt je iPhone al lang niet meer als nieuw. Zonde, want je moet nog zeker 20 maanden met je iPhone 5 lopen. 

Waarom betaal je je blauw aan de telefoon die je wilt maar doe je er dan geen bescherming om? Van een screenprotector zie je niks en toch voorkomt dat krasjes op zowel de voor als achterkant van je iPhone. Een keer per ongeluk je telefoon in dezelfde broekzak als je sleutels maakt dus niet meer uit.

Nog beter is om een hoesje te komen. Hoesje iPhone 5 beschermt namelijk rondom je telefoon, en dus niet alleen de voor- en achterkant. Tegenwoordig zijn er zulke mooie hoesjes dat je bijna niet meer ziet dat er een hoesje omheen zit (denk aan een zwarte bumper). Natuurlijk kun je een hoesje kopen bij de Appstore. Voor een euro of 30 heb je dan een stevige bescherming voor je iPhone 5. Een veel goedkoper alternatief is om je iPhone 5 hoesje in een webshop te kopen. Er zijn talrijke webshops die hoesjes aanbieden. Uiteraard veel goedkoper dan bij de Apple winkel.Over de Auteur

Inspition beheert meerdere webshops. Onder andere HoesjeiPhone5.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo