iPhone 5 hoesjes - Artikel Post - Artikel Marketing

iPhone 5 hoesjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 430 | Aantal woorden: 387 | Datum: Fri, 19 Apr 2013 | 0 commentaar

Hoesjes voor de iPhone 5 zijn er in verschillende versies te krijgen. Alle hoesjes dienen ter bescherming, maar sommige lijken meer het versieren van de iPhone als doel te hebben. Dit zijn voornamelijk de kleurrijke hoesjes, meestal ook voorzien van een afbeelding. Deze hoesjes worden voornamelijk gekocht als opleuking van de iPhone, terwijl ze ook nog eens bescherming bieden voor het geval de telefoon een keer mocht vallen.

Leren hoesjes
De iPhone nog ietsje stoerder maken doe je natuurlijk met een leren hoesje. Deze leren iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar in meerdere versies. Zo zijn er bijvoorbeeld flipcases te koop die gemaakt zijn van leer. Sommige varianten kunnen de iPhone zelfs rechtop zetten, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is als fotolijstje of om films op te kijken.

Rubberen hoesjes
Rubberen iPhone 5 hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en meerdere kleurvarianten. Deze hoesjes staan bekend om hun mogelijkheid om klappen op te vangen. Doordat het rubber een beetje meeveert als de iPhone op de grond valt krijgt het toestel slechts een lichte klap te verduren. Hierdoor zal de schade aan de telefoon meestal te verwaarlozen zijn. Uiteraard geldt dit niet als het toestel meerdere etages naar beneden valt, daar kan geen enkel hoesje tegen op. De rubberen hoesjes kunnen meestal om het toestel heen gevouwen worden, waardoor deze gemakkelijk blijven zitten. Aangezien rubber een beetje elastisch is kan het niet van het toestel losraken.

iPhone 5 hoesjes online bestellen
De hoesjes voor de iPhone 5 zijn op meerdere plaatsen verkrijgbaar. Het grootste assortiment tref je echter online aan. Bij sommige webshops is het zelfs mogelijk om je eigen hoesje te ontwerpen. Je eigen foto of afbeelding wordt dan op het hoesje afgedrukt. Om de verzending hoef je je meestal ook geen zorgen te maken. De meeste webwinkels verzenden de hoesjes als brievenbuspost, wat niet alleen goedkoop is, maar ook nog eens veel gemakkelijker. Je hoeft dan namelijk niet thuis te zijn om je hoesje te ontvangen.

Over de Auteur

RBOnline wil nuttige informatie over brengen over diverse producten en diensten op de markt, teneinde consumenten op een zorgvuldige wijze te informeren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo