iPhone 5 vs. iPhone 4s - Artikelpost

iPhone 5 vs. iPhone 4s

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 875 | Aantal woorden: 401 | Datum: | 0 commentaar

Sinds enige tijd is de laatste versie van de iPhone verschenen, de iPhone 5. De iPhone 4 is de opvolger van de iPhone 4s, welke slechts een korte tijd in de schappen heeft gelegen alvorens de iPhone 5 deze van de troon stootte. Waarom heeft Apple niet gewacht met de introductie van de iPhone 4s om een alles-in-één oplossing te kunnen bieden middels de iPhone 5? Maar bovenal; wat is nu het directe verschil tussen de iPhone 5 en de iPhone 4s om toch de iPhone 4s als opvolger van de iPhone 4 te introduceren? Onderstaand lees je in vogelvlucht de belangrijkste verschillen tussen de laatste twee versies van de iPhone van Apple.

In tegenstelling tot de iPhone 4 en iPhone 4s voorgangers, heeft de iPhone 5 een groter scherm (123,8 in plaats van 115,2 mm breed). Ondanks het grotere scherm is de iPhone 5 wel lichter en dunner dan zijn voorgangers.

De iPhone 5 maakt gebruik van de laatste iOS 6 versie en verwerkt bovendien alle gegevens velen malen sneller dan zijn voorgangers middels de A6 processor welke standaard is ingebouwd.

De fotocamera functie van zowel de iPhone 5 als de iPhone 4s komt overeen, daar ze beide gebruik maken van een 8-megapixel camera. De grote toevoeging aan de iPhone 5 is de HD-videorecorder functie die naast het schieten van schitterende afbeeldingen nu ook de mogelijkheid geeft voor het in HD schieten van video's.

Ten slotte is de connectiviteit van de iPhone 5 verbetert middels het in gebruik nemen van 4G connectiviteit in plaats van 3G. Je vindt daardoor nog sneller al je gewenste gegevens via internet.

Al met al zijn er dus belangrijke verschillen tussen beide iPhones te ontdekken. Op alle gebieden zijn vorderingen geboekt, daar de iPhone 4s t.o.v. de iPhone 4 nog veel overeenkomsten toonde. Om de kracht van de iPhone 5 nog beter ten toon te spreiden worden tal van iPhone winnen acties aangeboden om de iPhone 5 op een eenvoudige doch leuke manier in handen te verkrijgen. Maak gebruik van deze win acties of koop de iPhone 5. Alle hierboven beschreven voordelen maken het de telefoon van dit moment en dus een echte musthave!Over de Auteur

Apple fan van het eerste uur welke je graag meer informatie geeft over de producten van Apple.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Apple 20W USB-C oplader - Snellader iPhone - Wit
Apple 20W USB-C oplader - Snellader iPhone - Wit

€ 19,99
Toon product

Snellader iPhone - iPad Snellader - 20W Snellader - USB-C iPhone Snellader met 2 Meter Apple Lightning Kabel - USB-C naar Lightning Oplaadkabel
Snellader iPhone - iPad Snellader - 20W Snellader - USB-C iPhone Snellader met 2 Meter Apple Lightning Kabel - USB-C naar Lightning Oplaadkabel

€ 16,14
Toon product

Apple MagSafe draadloze oplader
Apple MagSafe draadloze oplader

€ 28,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo