FB pix iPhone reparatie wordt tegenwoordig steeds meer zelf gedaan - Artikelpost

iPhone reparatie wordt tegenwoordig steeds meer zelf gedaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2165 | Aantal woorden: 845 | Datum: | 0 commentaar

Een recente en opvallende trend is de toename van webshops voor iPhone en iPad onderdelen. Blijkbaar is er veel vraag naar de losse originele onderdelen die gebruikt worden in de Apple toestellen. Of het nu zakelijke reparatie of thuisreparatie betreft, er is een duidelijk merkbare groei in het aantal verkooppunten van smartphone reparatie onderdelen. Vooral de onderdelen van iPhones worden veel verkocht op internet. Dit is opvallend, aangezien Apple zelf graag de touwtjes in handen heeft op het gebied van sales en aftersales.

 

Of de vele reparatie centers een bedreiging zijn voor Apple is onduidelijk. Wel probeert Apple sinds kort de consument beter te ondersteunen in het proces van schadeafhandeling.

iPhone reparatie centers

Een eerste opvallende beweging in de markt voor smartphones is de toename van het aantal onafhankelijke iPhone reparateurs. Zogenaamde iPhone reparatie centers zijn in de afgelopen jaren veel opgericht. Blijkbaar is het aantrekkelijk om een dergelijk bedrijf op te zetten. Toch kan deze toename ook een keerzijde hebben. Wie is nu nog betrouwbaar? Met zoveel aanbieders van iPhone reparaties weet je niet welke reparateurs de echte experts zijn en wie er nog kwaliteit levert.

Een voordeel van de groei
 van reparatie centers is dat de prijs voor de consument beter wordt. Simpele marktwerking.

 

Losse iPhone onderdelen kopen

Een andere optie voor de consument is om zelf de iPhone of iPad reparatie uit te voeren. Dit lijkt steeds meer te gebeuren. Tenminste, als we de toename van het aantal verkooppunten van losse iPhone onderdelen kunnen nemen als maatstaaf voor thuisreparatie.

 

De onderdelen worden steeds goedkoper en het is dus te begrijpen dat mensen voor een laag bedrag iPhone onderdelen aanschaffen en zelf proberen om hun kapotte iPhone 4s of het scherm van hun iPhone 5 te vervangen.

 

Verschil in kwaliteit van de iPhone reparatie onderdelen

Met zoveel aanbieders is er ook veel verschil in kwaliteit van de iPhone en iPad onderdelen die worden aangeboden. Je hebt zelf de keuze tussen goedkopere niet originele artikelen en originele iPhone onderdelen. Vaak staat in de webshop duidelijk aangegeven wanneer een onderdeel origineel is.

 

Veelverkochte iPhone onderdelen

Reparateurs van iPhones en iPads schaffen ook regelmatig onderdelen aan via webshops. Zij kiezen vaak ook de specifieke onderdelen zodat ze elke reparatie kunnen uitvoeren. De gewone consument, die thuis zijn eigen iPhone wil repareren, kiest vaak voor de standaard onderdelen. De meest verkochte onderdelen zijn een iPhone 4 batterij, iPhone 4s lcd scherm of frontglas, iPhone 4 backcover, iPhone 4 home button, iPad scherm, iPad home button en iPad wifi kabels.

Over de Auteur

iPhone en iPad onderdelen zijn verkrijgbaar in diverse webshops. Kies voor een betrouwbare partner.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo