iPhone stickers - Artikelpost

iPhone stickers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 519 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Stelt u zich eens voor, u moet met uw collega’s uw telefoons op tafel leggen en vervolgens uw eigen op een later tijdstip uitvissen. Lukt u dat zonder het scherm aan te klikken om de achtergrond te bekijken? Wanneer dit u lukt, heeft u waarschijnlijk uw telefoon gecustomized en of is je telefoon voorzien van een hoesje. Hoe kan je anders je telefoon nog herkennen? Bijna iedereen bij u op kantoor heeft wel een iPhone, wat natuurlijk ook wel begrijpelijk is, want het is gewoon een telefoon met alles er op en er aan. En ook nog eens simpel te gebruiken ook.

Maar wordt het niet eens tijd voor u om de buitenkant van uw telefoon aan te passen. Het kunnen onderscheiden van je telefoon van de alle telefoons bij u op het werk hoeft niet de reden te zijn. De voornaamste reden waarom men kiest voor het customizen van de telefoons, is dat het fungeert als bescherming, waardoor je telefoon niet zo maar onder de krassen zit, wanneer deze per ongeluk een keer in uw broekzak belandt met uw autosleutels.

Het beschermen van uw telefoon kan heel gemakkelijk met de zogeheten iPhone stickers. Hierbij wordt zowel de achterkant als de voorkant van uw telefoon voorzien van een dunne iPhone stickers, die er ook weer heel gemakkelijk zonder plakresten te verwijderen zijn. Zo is ook uw scherm beschermd tegen krassen, vlekken of vloeistof.

 

Wanneer u gebruik maakt van iPhone stickers, blijft uw telefoon mooi slank, waardoor deze nog steeds gemakkelijk in uw broekzak of jaszak past. Vaak zijn telefoons een stuk minder ‘mobiel’ wanneer u gebruik maakt van een case. Veel cases moeten eerst opengeklapt worden, waardoor het gebruiksgemak van uw telefoon meteen flink daalt.  Cases geven u vaak alsnog het gevoel dat u met een lompe telefoon rondloopt, daarom zijn iPhone stickers de ideale oplossing.  Over de Auteur

ColorSwitch.nl is dé webshop voor jou om je iPhone fashionable te personaliseren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo