Jou oude telefoon is geld waard! - Artikelpost

Jou oude telefoon is geld waard!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 457 | Aantal woorden: 806 | Datum: | 0 commentaar

 

Je kent dat wel, je trekt een la open en het wemelt van de oude telefoontjes. Meestal, bedekt onder een laag stof, worden er ook nog de bijbehorende opladers gevonden. Op een gegeven moment zijn er zoveel oude telefoontjes en opladers, dat je jezelf tegen het hoofd slaat en denkt wat moet ik hiermee? Ben jij op dit punt aangekomen, lees dan snel verder!

Soms vraag ik mijzelf weleens af waarom ik toch zoveel oude telefoontjes bewaar. Dit komt meestal omdat ik er vanuit ga dat ze altijd nog van pas zullen komen en omdat ze een tijdje terug redelijk prijzig waren. Uiteindelijk is het bij 9 van de 10 gevallen zo dat je ze nooit meer gebruikt! Met opladers is dit een ander verhaal omdat ik die nog vaak kan gebruiken.

Tegenwoordig is het zo dat er een aantal bedrijven jou oude telefoon maar al te graag over willen kopen voor een bepaald bedrag. Meestal is de gedachtegang hierachter dat ze strijden voor een groener Nederland en het steunen van goede doelen. De telefoontjes worden namelijk doorgegeven aan mensen in derdewereldlanden die daarmee beter bereikbaar kunnen zijn. Telefoontjes die niet meer gebruikt kunnen worden omdat ze of niet meer goed werken, of echt helemaal defect zijn worden gerecycled waardoor er hard wordt gewerkt voor een groener Nederland.

Nu weet je dus dat er bedrijven bestaan die jou oude telefoon maar al te graag over willen kopen. Niet alleen krijg je er geld voor terug, maar je steunt ook direct een goed doel en helpt mee aan een groener Nederland. Maar wie zijn nou deze bedrijven, en hoe kan ik mijn oude telefoon inleveren?

Hieronder volgt een lijst met verschillende bedrijven:

-          Envirofone

-          Cash4Mobile

-          GSMLoket

-          Recycle Micheal

-          Zonzoo

-          Vodafoon

-          Nokia Cash Back

De prijzen die worden betaald voor jou oude telefoon zijn bij elk bedrijf anders. Zo betaald het ene bedrijf erg veel voor de nieuwste telefoontjes (Iphone 4), terwijl het andere bedrijf weer meer geld geeft voor oude telefoontjes (Nokia 3310).

Ook is het zo dat de prijzen ieder moment van de dag kunnen veranderen. Ben er dus zeker van dat je op tijd een telefoon opstuurt omdat anders het bedrag (meestal) lager wordt.

Sommige bedrijven geven ook nog de mogelijkheid om andere oude elektronica in te leveren zoals Ipads, laptops of andere gadgets. Ook hier geldt dat de prijzen ieder moment van de dag kunnen veranderen.

Hoe werkt nou precies het opsturen? Bij de meeste bedrijven krijg je een envelop thuis gestuurd waarin je jou oude telefoon kan stoppen en hem daarna op kan sturen naar het bedrijf. Hier zijn meestal geen kosten aan verbonden.

Nu je erachter bent gekomen hoe je met jou oude telefoontjes geld kunt verdienen, hoop ik dat je er een extra zakcentje mee hebt verdiend. Er zit natuurlijk geen limiet op waardoor je dagelijks oude telefoontjes in kan leveren voor een bepaald bedrag. Vraag bijvoorbeeld een rond in de familie, vriendengroep of kennissen. Een extra zakcentje in deze tijden van crisis is natuurlijk mooi meegenomen!Over de Auteur

Ik hou me bezig met het inzamelen van oude telefoontjes en hiermee het goede doel te steunen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo