Klachten na de aanschaf van Ziggo en KPN prepaid internet - Artikel Post - Artikel Marketing

Klachten na de aanschaf van Ziggo en KPN prepaid internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DanZ
Gezien: 1124 | Aantal woorden: 324 | Datum: Tue, 13 Sep 2011 | 0 commentaar

Langzaam internet, hoe frustrerend kan het zijn? Op ons werk tolereren we het vaak massaal (zeg liever maar gedogen), maar thuis mag dit nooit voorkomen. We betalen er namelijk zelf voor en internet moet het gewoon doen! Zo ook klanten met Ziggo of KPN prepaid internet. Want wie contact opneemt met de klantenservice, komt geen steek verder.

Slecht voor je hart, zegt men wel eens. Frustratie kan inderdaad ver gaan. Helemaal als het aankomt op dingen die het niet doen. Een trage computer kan resulteren in het hard dichtslaan van de laptop, venijnige meppen op het toetsenbord (de E en de spatiebalk achteraf wel even onder de bank vandaan halen, voor je het gaat de stofzuiger ermee vandoor) en veel gevloek en getier. En het is allemaal de schuld van internet! De mooiste boodschap moet toch wel zijn: “Kijk op de website of er problemen met uw provider zijn.” Ja, die is goed! Het internet ligt eraf, dus hoe moet ik dat gaan controleren?

Hulpverlening
Mensen van de klantenservice kunnen zowel vriendelijk en geduldig als kortaf zijn. Dat geldt ook voor ons consumenten. Wij willen namelijk geholpen worden en daar moeten de telefonisten hun best maar voor doen. Maak het internet! Zo makkelijk is het niet. Internet gaat namelijk via verschillende frequenties en daar ben jij op ingeschakeld. Maar met jou vele anderen. Dus als zo’n frequentie overbelast is, is je internet traag. Er wordt dan aangeraden om zelf van frequentie te wisselen. Daar betaal je dus voor, om dat zelf te doen. Wat een service!

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo