FB pix Lieve Sint, voor mij graag een prepaid internet iPad - Artikelpost

Lieve Sint, voor mij graag een prepaid internet iPad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1172 | Aantal woorden: 314 | Datum: | 0 commentaar

Hoewel het even afwachten was hoe de iPad het zou doen, is het inmiddels geen wonder meer dat concurrenten van Apple eigenlijk alleen maar terrein kunnen winnen door de prijzen van hun tablets omlaag te gooien. De iPad was baanbrekend en de eerste op de markt. Het is dus niet zo vreemd dat een de prepaid internet iPad het uitstekend doet als cadeau van Sinterklaas.

Jong geleerd…
Jonge kinderen blijken namelijk uitstekend overweg te kunnen met het technische speeltje van hun ouders (vaak van vader). Kleurtjes, bewegende dieren, het kan niet op. Vreemd genoeg (hoewel dit niet zo vreemd is, maar gewoon een generatiedingetje) snappen jonge kinderen hoe technische apparaten werken vanaf het moment dat ze het kunnen aanraken. Vegende bewegingen zijn dan alleen nog maar een extra leuke bezigheid. De iPad brengt dus meerdere generaties veel entertainment. Handig en licht en overal mee naar toe te nemen.

Voor het oog
De wat oudere generatie iPad-gebruikers weet dat Apple doorgaans mooie, strakke producten levert. Alle concurrenten moet zelfs uitkijken dat hun producten niet aangeklaagd worden wegens namaken en patentrechten. Het design van de iPad blijft op die manier net zo uniek als de overige paarden in de stal van Steve Jobbs. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Bovendien betaalt Sinterklaas, dus eigenlijk is er niets aan de hand! En iedereen wil een tablet, dus als je het kunt betalen kies je voor de originele… en dat is dus de prepaid internet iPad.

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo