FB pix Meer zenders met internet en tv - Artikelpost

Meer zenders met internet en tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1367 | Aantal woorden: 325 | Datum: | 0 commentaar

Met tv en internet kun je gebruik maken van meer zenders dan bij gewone tv. Maar je kunt het pakket zelfs nog uitbreiden. Met themapakketten kies je zelf voor sport (heel veel voetbal, uit eigen lang maar ook uit Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en tegenwoordig zelfs België). Maar vergis je niet in deze sportzenders. Je betaalt er tegenwoordig een stuk meer voor en je krijgt er minder voetbal voor terug! Waar Sport1 eerst nog 5 of 6 zenders met verschillende wedstrijden bood, is het nu een kwestie van golf en tennis uit 1977. Terwijl er ondertussen live gevoetbald wordt. Doe mij mijn geld maar terug!

Ook jammer is dat je in de digitale tv-gids een helemaal zenders ziet staan waar je zelf geen gebruik van kunt maken omdat ze niet in je pakket zitten. Dit is zonde en ook een beetje overbodig om dan alsnog te laten zien. Het zoeken in de gids duurt hierdoor alleen maar langer en als je per ongeluk op een zender drukt die je niet hebt, moet je gaan wachten tot het venstertje in beeld komt wat je gaan vertellen dat je geen toegang hebt maar deze wel kunt kopen. Ja, hallo! Dan had ik de zenders in eerste instantie toch al wel gekozen?

Er is dus zeker een aantal nadelen te noemen als het over internet en tv gaat. Dit is meer een luxeprobleem omdat het over dingen gaat die je niet per se nodig hebt, maar toch is het iets waar je rekening mee dient te houden: hoeveel je ook betaalt aan je televisie, ze willen altijd meer van je!

Over de Auteur

Met Internet en TV maak je inderdaad gebruik van zowel internet als televisie. Maar dat is dan wel digitale tv! Dat staat gelijk aan meer zenders, topkwaliteit beeld en alles naar eigen smaak ingericht. Het enige wat je nodig hebt, is internet van KPN.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo